Bu hediyeler çok farklı

Güncelleme Tarihi:

Bu hediyeler çok farklı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2009 16:58

2008 yılı ortasında açılan ve e-alışverişkoliklere bambaşka bir vizyon sunan Hobigaraj.com, geride kalan 1,5 sene içerisinde internet kullanıcıları arasında yakaladığı hızlı yükseliş ve popülaritesini 2009’un bu son günlerinde müşterilerine sunduğu birbirinden ilginç hediyelik ürünler ile pekiştiriyor.

Haberin Devamı

Enteresan hediyelik ürünler, uzaktan kumandalı araba-tekne-helikopter-uçak, maket, Lego, puzzle ve kutu oyunları gibi farklı kategorilerden 5.000’e yakın ürünün satışa sunulduğu Hobigaraj.com’un ziyaretçileri, yılbaşında arkadaşları, sevgilileri, aileleri ve hatta kendilerini mutlu edecek kullanışlı, enteresan ve akılda kalıcı binlerce hediye seçeneğini bu sitede bulunuyor!

Hobigaraj.com, cinsiyet, fiyat ve kategori bazlı arama ürün arama imkanı sunan “Süper Zeki Hediye Arama Motoru” ile zaman zaman eziyete dönüşebilen hediye arama sürecini de kolaylaştırmayı başarmış. Tüm Türkiye’ye gönderim yapan sitenin yetkilileri, müşterilerinin siparişlerini, bulundukları ile göre 24 ila 72 saat içerisinde ulaştırma garantisi de sunuyor.

Haberin Devamı

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612de
2 Yüzlü Kravat

 

Gün içinde, ne olursa olsun, her şeyimiz iştir veya işle ilgilidir. Takım elbisenizin altında gizlenen sizing, o uçuk kaçık sizinle hiç alakası yoktur. Mesainiz bitip, biraz rahatlayınca, gerçek siz olmaya yeniden başlayabilirsiniz, ama takım elbise ile gezerken (daha kötüsü bir ebeveyn gibi gezerken) bu hiç de keyifli olmayabilir. Biraz değişiklik lazım.


Bu 2 farklı yüze sahip kravatlar, tün gün iş odaklı olup, mesai bitiminde içinizdeki parti maymununu ortaya çıkarmaya yetecektir. 5 farklı model seçeneğinde gelen bu kravatlar, özellikle gizli bir şekilde 2 hayat yürüten yöneticiler ve Cuma akşamları için idealdir.

 

 

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612e0
Duşunuz artık hiç rahat kalmayacak!

Banyonuz için ürpertici bir duş perdesi – bu perde çekili vaziyetteyken, gayet masum ve güvenli bir duş görünümü vermektedir. Ancak perdeyi açmanızla birlikte görüntünüzü kapatmakla kalmayıp, banyonuzda korku filmlerini aratmayan bir sahne sergilemektedir. Korku filmleri izlemekten keyif alan biriyseniz, duş perdesi asmak için yeriniz olması umuyoruz...

Evinize gelen misafirleri ve ailenizi bu perde ve paspas konusunda uyarmayı unutmayın. Aksi halde çok zor durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Mesela anneniz evinizi toplamaya geldiğinde banyoya girip masum çocuğunun çok feci işlere karıştığını zannedip şok geçirebilir. Hele ki boya sanıp silmeye çalıştığında ve birçok kereler çitilediği halde geçmediğini gördüğünde geçireceği şoku tahmin bile edemeyebilirsiniz.

 

 

 

Haberin Devamı

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612e2
iPhone 3G Koruması

iPhone'larımız oldukça şık cihazlar ama hiçbiri kişisel değiller ve her yerde varlar... İşte GelaSkins burada devreye giriyor. En cool tasarımcılar tarafından hazırlanmış bu kılıflar, iPhone’unuzu hem koruyacak hem de kişiselleşitrecek.

Kalteli vinil (sağlam plastik) 3M malzemeden yapılmış GelaSkin’ler, daha önce gördüğünüz yapışma koruyuculardan çok farklılar. iPhone’unuzu hem sıradışı yapmayı garanti eder hem de çiziklere karşı korurlar. Kaba koruyucu zırhlara kimin ihtiyacı var ki?

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612e4
Islanınca renk değiştiren şemsiye!

Islandığında renk değiştiriyor... Şemsiyenin üzerindeki beyaz alanlar özel mürekkeple yapılmış baskı sayesinde kuruyken beyaz, ıslandığında ise rengarenk oluyor..Artık kim sıradan bir şemsiye satın alır ki??

Hem çok havalı görüneceksiniz, hem de bir jenerasyonun kafasını acaba gökkuşakları gökyüzünden renk mi sızdırıyor diye karıştıracaksınız..

Haberin Devamı

 

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612e6
Karakter sahibi USB flash bellekler!

Neden değerli bilgilerinizi ve Death Star planlarınızı sıradan bir CD’de saklayasınız ki? Star Wars ve Hello Kitty gibi bir çok lisanslı karakter kullanılarak üretilmiş bu bellekler, bilgi depolama ihtiyacınızı tasarımla birleştiriyor. İçinde karakterine özel video, music, animasyon veya oyun gibi medya içerikleri ile gelen Mimobot’lar bilgisayarınıza yeni bir hava katacak.

Uzun zaman önce, uzak bir galakside, bazı Yoda-beynli bilim adamları Star Wars evrenine ait kahraman ve zalimlere benzeyen USB memory bellekler üretmiş. Daha sonra yeni karakterlerin eklenmesi ile büyen bu grup neyseki Bunlardan İstiyorum farkı ile buraya gelmeyi de bildi. Tek yapmanız gereken bunlardan birini USB portunuza (Mac veya PC) yerleştirmek ve dosyalarınız oradan oraya saçmak.

 

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612e8
Kollu Battaniye!

Evde battaniye keyfi yapmak için en güzel yer her halde televizyon kanepenizdir. Tabi güzel ve sıcak bir ortam bulabiliyorsanız... Ne yazık ki bugünlerde evi yeterince ısıtmak, 4x4 bir arazi aracını şehir içinde kullanmak kadar masraflı olabiliyor. Neyse ki birileri soğuk kış günleri ve keyifiniz için kollu bir bataniye düşünmüş ve bizi böyle bir komfordan mahrum bırakmamış.
Biz, bu ürüne her ne kadar battaniye desek de bu ürün aslında kolları olan battaniye polarıdır. Ama önemli olan sizi sıcak tutacak, rahat ve yumuşak olmasıdır. Tüm vücudunuzu bununla örtebilir ve sadece kollarınızı çıkartarak dilediğiniz gibi ellerinizi kullanabilirsiniz. Zekice değil mi? En çok televizyon kumandanız buna bayılacak.
Düşünsenize, artık içeceğinize uzanmak için kollarınızı dışarı çıkartıp üşümek zorunda kalmayacaksınız, film izlerken göz yaşlarınızı korkmadan silebileceksiniz. Daha güzeli kendiniz bir JEDI sövalyesi yerine koyup Playstation oynarken egonuzu da tatmin edebilirsiniz...
Makinede yıkayabileceğiniz bu battaniyeler, sosyal hayatınızı tümü ile sabote edebilirler. Hatta akşamları yatağınıza bile gitmeye üşenip kedi misali hayatınıza koltuğunuzda devam edebilirsiniz.

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612ea
Melek & Şeytan Yastık Kılıfı!


İyi ruhlu ve masum başınızı güzelce yastığınıza koyun ve size melek kanatları ile birlikte bir hare derin uykunuzda eşlik etsin. Ama unutmayın ki yanınızda bir günahkar var sizi her zaman baştan çıkartabilir.

 

 

 

 

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612ec
T-Equalizer

 

T-Equalizer ismini duyunca biz bile acaba yeni bir hip hop grubu mu çıktı diye düşündük. Ama, öğrendik ki meğersem bu sene gördüğümüz en cool t-shirt’lerden biriymiş.

Haberin Devamı


T-Equalizer, tişörtün göğüs kısmına ütülenmiş bir sabit bir ekolizer resmi değil ya da keyfine göre hareket etmiyor. Güzel tarafı, duyduğu müziğe göre gerçekten hareket etmesi. Nasıl mı? T-shirt’ün arkasında gizlenmiş bataryası var ve burdan aldığı güç ile önündeki LED ekranı çalıştırıyor. Ekran’da müziğin ritmine (aldığı titreşime) göre hareket ediyor. Zekice değil mi?

 

 

 

 

 

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612ee
Mighty Wallet

 

Özel tasarımlı, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, geri dönüşebilen stil sahibi cüzdanlar şimdi de size kendi tasarımınızı yapma imkanı veriyor.

Tükenmez kalem, fosforlu kalem, renkli marker, boya kalemleri ve diğer mürekkepli kalemler artık sizin kendi cüzdan tasarımınız için ele alacaksınız. Bununla da bitmiyor: Kendi cüzdanınızı yaparken şablonları, çıkartmaları, kaşeleri de kullanabilirisiniz.

Haberin Devamı

 

 

 

 

 

/images/100/0x0/55eb442ef018fbb8f8b612f0
Yeni nesil 3D Puzzle!

ExtremeCube çok güçlü Neodymium mıknatıslardan üretilmiş 216 adet küreden (Çapı:6 mm.) oluşmaktadır. Neodymium küreleri birbirine ekleyerek, aklınıza gelen her türlü şekli yaratabilir, yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz.

ExtremeCube stres atmak, hayal gücünü zenginleştirmek ve çocukların zihinsel gelişiminde eğitim amaçlı kullanmak için yaratılmış mükemmel bir 3 boyutlu puzzle’dır. Ortaya çıkardığınız her farklı şekil sadece bir sonrakini bulmanız için sizi kışkırtacak. Sonsuz yaratım potansiyeli ile ExtremeCube yaratıcılığınızın ve sezginizin henüz keşfedilmemiş yollarını ortaya çıkaracak.

ExtremeCube ile yapabilecekleriniz yalnızca hayal gücünüzle sınırlı. Kendinizi mıknatısların çekimine bırakın ve neler yapabileceğinizi görün. ExtremeCube ile vazgeçilmez bir hobi edineceksiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!