Bu hafta sona ermeden...

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

İlgilenin

Başbakanı gazeteci-yazar olan bir ülkede hálá kitap yasaklanıyor, toplatılabiliyor. Nadire Mater tarafından kaleme alınan 'Mehmed'in Kitabı', devletin askeri kuvvetlerini tahkir ve tezyif eden ibareler bulunduğu gerekçesiyle toplatıldı. Kitap Güneydoğu'da görev yapmış askerlerin deneyimlerinden oluşuyor. Vatandaşlık hakkının temel bir parçası olan düşünce ve haberalma özgürlüğünü kısıtlayan bu karar Helsinki Yurttaşlar Derneği'nin bir kampanyasıyla protesto ediliyor. Kampanya için hazırlanan metin hakkında derneğin

0 216 385 12 62 no'lu telefonundan bilgi edinebilir.

Gidin

Duayeni mi değil mi tartışılır ama Ajda Pekkan Türk popunun eskimeyen hit'i. Repertuarı tartışmasız Türk popunun tarihi. Bu canlı tarih 26-27 Temmuz'da Hisar'ı fethedecek. Rumeli Hisarı konserleri çerçevesinde Pekkan, sevenleriyle buluşuyor. Biletler 5 ve 7 buçuk milyona Vakkorama mağazalarında. Sanatçının gözlere ve kulaklara bayram şöleni ise her iki akşam da saat 21:00'de. Kaçırmayın!

Deneyin

Sadece karnınızı doyurmak için yemek yiyorsanız, hiç yorulup devamını okumayın çünkü bu yeni restoran&bar yemekten keyif almak isteyenler için. Lacivert, Boğaz'ın Anadolu Yakasında hemen ikinci köprünün altında müşterilerine Akdeniz mutfaklarından çeşitlemeler sunuyor. 23 metre uzunluğundaki muhteşem cam mozaik dekordan gözünüzü alabilirseniz, menude Portekiz usulü Karides tava da var, frambuaz soslu semifredo İtalyan dondurması da. Körfez cad. 57A, Kanlıca, İstanbul'da. Tel: 0216 413 42 24

İzleyin

Yaz, açıkhava, gece, patlamış mısır ve sevgilinin eli... Gerisi önemsiz demeyin seyredeceğiniz film de kaliteli. Hotel-Bilkent Ankara'nın açıkhava sinemasında Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson 'Herşey Çok Güzel Olacak'ta. Bu akşam kaçırırsanız, Temmuz'un 30'unda da var. Bilet, bir alkolsüz içkiyle birlikte iki buçuk milyon.

(0 312 266 46 86)

Dikkat edin

Kalbiniz normal mi atıyor? Hiç başınız dönmez mi? Gerçekten sağlıklı olduğunuza emin misiniz? Peki eşiniz? Ya çocuklarınız? Bir bilene sormalı... Üstelik şimdi indirimli! Sağlık sigortası uzmanı MEDEX sigorta şirketlerine verdiği hizmetlerine bir yenisini ekledi. Kuruluşun özel check up programından yararlanmak isteyenlere gruplara özel indirimler yapılıyor. Hem de mobil ekiplerle işyerinizde bile. Medex, sağlık sigortası konusunda uzman.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!