Bu hafta hava nasıl olacak? Kar yağacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hava nasıl olacak Kar yağacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 15:51

Aniden yükselen hava sıcaklıkları ardından 5 günlük hava durumu raporu merak konusu oldu. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar, haftalık planlarını yapabilmek için hava durumu tahminlerini yakından takip ediyor. Peki bu hafta hava nasıl olacak? Kar yağacak mı?

Haberin Devamı

Bu hafta kar yağacak m, hava nasıl olacak? Hafta başında yeniden güneşli bir güne uyanan vatandaşlar, 5 günlük hava durumu raporunu inceliyor. Bugün İç ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. İşte il il hava durumu raporu

Yeni haftanın hava durumu raporu Meteoroloji Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Geçtiğimiz hafta kış mevsimini iyiden iyiye hisseden İstanbullular, bu hafta yeniden bahar havasıyla karşı karşıya gelecekler.

İstanbul: Sıcaklık 3 derece ila 10 derece arasında. Rüzgar güneybatıdan saatte 17 km hızda esiyor. Nem oranı yüzde 77 ila 86 arasında. Cuma günü de dahil büyük şehirde yağmur beklenmezken, Cuma günü gökyüzü çok bulutlu olması tahmin ediliyor.

İzmir: Yağış beklenmiyor. Sıcaklık 3 derece ila 13 derece arasında. Rüzgar kuzeybatıdan saatte 12 km hızda esiyor. Nem oranı yüzde 52 ila 86 arasında. İzmir’de beş günlük hava durumuna bakıldığında, Perşembe ve Cuma günü yağış geliyor.

Haberin Devamı

Ankara: Gökyüzü bulutlu ve güneşli. Sıcaklık gündüz 4 derece, gece eksi 1 derece. 5 günlük gökyüzü tahmin değerlerine bakıldığında Ankara’da yağış beklenmiyor.

Adana: Sıcaklık 2 derece ila 16 derece arasında. Rüzgar kuzeyden saatte 10 km hızda esmesi tahmin ediliyor. Öğle saatlerinde sıcaklık en yüksek dereceyi görüyor. Nem oranı yüzde 48 ila 78 arasında. Beş günlük sıcaklık değerlerine bakıldığında Adana’da yağış beklenmiyor

Meteoroloji'nin haftalık hava durumu tahminlerine bakılırsa bu hafta için kar yağışı beklenmiyor.

İL İL HAVA DURUMU RAPORU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!