Bu görüntüler çok konuşulacak... Soruşturmanın seyri değişebilir

Güncelleme Tarihi:

Bu görüntüler çok konuşulacak... Soruşturmanın seyri değişebilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 19:22

ŞARKICI Sıla ile kendisini darp ettiğini iddia ettiği eski sevgilisi Ahmet Kural davasında dün, yeni bir gelişme yaşandı. Kanal D Haber’in ulaştığı ve dava dosyasına giren yeni görüntülerde, darp raporundan 18 saat sonra Sıla’nın vücudunda darp izlerinin olmadığı görülüyor.

Haberin Devamı

Sıla, 1 Kasım’da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Ahmet Kural’dan dayak yediği iddiasıyla şikayetçi oldu ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Genç şarkıcı vücudundaki darp izlerini gösteren 6 fotoğrafı da savcıya kanıt olarak sundu. O fotoğraf karelerinde, Sıla’nın kollarında ve yüzünde morluklar görülüyordu. Kural ise savcıya verdiği ifadesinde darp iddialarını yalanladı ve 29 Ekim sabahı evinde Sıla ile tartıştıklarını, itiş-kakış yaşandığını söyledi.

İNCELENECEK

Bu görüntüler çok konuşulacak... Soruşturmanın seyri değişebilir

Kanal D Haber’de dün akşam yeni görüntüler ortaya çıktı. 30 Ekim gecesi, Sıla’nın darp edildiğini söylediği kavgadan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen o görüntülerde bir arkadaşının evinde şarkı söyleyen Sıla’nın yüzünde ve kollarında morluklar görünmüyor. Ancak Sıla bu görüntülerden 1 gün sonra saat 14.00’te hastaneden darp raporu alıyor. O rapora göre Sıla’nın kollarında, yüzünde ve bacaklarında morluklar olduğu belirtiliyor. Delil dosyasına koyulan bu görüntüler incelenmek savcılığa gönderildi.

Haberin Devamı

İşte Buket Aydın'la Kanal D Haber'in çok konuşulacak o haberi: 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!