Bravo'ya bravo!

Güncelleme Tarihi:

Bravoya bravo
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 1998 00:00

Vaktinin değerini bilen, kendine sunulanı değil tercih ettiğini izleyenlerin kanalı yayında.
Haberin Devamı

İzleyicinin isteği önemli

Talat Tayfun Güneyer ve Efe Önbilgin, Bravo'nun iki genç yöneticisi. Aynı zamanda Kanal D bünyesindeki işlerine de devam eden Güneyer ve Önbilgin, Bravo'dan oldukça umutlular: ‘‘Yaygın anlayış, bir şeyler üretip bunu pazarlamaktır. Oysa Bravo, izleyicinin istekleri doğrultusunda hazırlanan bir kanal oldu. Sinemanın gücünden yararlanıyoruz, çünkü sinema dünyada, her sosyal gruptan insanı biraraya getirmeyi başaran, kitleleri etkisi altına alan bir ortak nokta.’’

FİLMLER VE PERDE ARKALARI

Doğan Medya Grubu'nun kablolu yayından izlenebilen yeni kanalı Bravo, aslında bir sinema kanalı. En yeni sinema filmleri, filmlerin perde arkası, yıldızların bilinmeyen dünyaları, komedi dizileri, Hollywood'dan en taze haberler, film müziklerinin video klipleri, alternatif sporlar...

TEMATİK KANAL

Yaşamın temposu hızlandıkça, sosyal aktivitelere ayrılan zaman da azalıyor. Artık insanlar hayatın her alanında daha seçici olmak zorundalar. Bu nedenle televizyon kanalları, hızla uzmanlaşıyor. ‘‘Bravo!’’, sinema konseptli bir kanal olarak; vaktinin değerini bilen, izleyeceği programı seçen, sinemanın bir eğlenceden çok ihtiyaç olduğunu düşünen sinemaseverlere sesleniyor.

YENİ ANLAYIŞLAR

Bravo'da her an herşey değişmiyor. Yayın saatleri, programlar yerli yerinde. Bu anlamda izleyici, ne zaman hangi programla karşılaşacağını biliyor. Yine Türkiye'de ilk olarak bir televizyon kanalında programlar her saat başı başlıyor. ‘‘Azzz sonnraa’’, ‘‘şok haber’’ gibi alt yazılara bu kanalda rastlamıyorsunuz. Tüm bu ilkeler sonucunda ortaya bir de slogan çıkıyor: İzleyiciyle randevusuna en sadık kanal!

Sunulanı değil istediğinizi izleyin

Belirli bir kitleyi hedefleyen tematik kanalların en yenisi ‘‘BRAVO!’’. Bravo'da filmlerin yanısıra, sinemanın etrafında dönen, bir sinemaseverin ilgisini çekebilecek bir sürü program var. ABD'nin en popüler kanallarından biri olan E! Entertainment ile anlaşan ‘‘BRAVO!’’, Hollywood'un renkli dünyasını ekranlara taşıyor. Böylece sinemaseverler, her türlü haberi herkesten önce Bravo'dan öğreniyorlar. İşte bunlardan bazıları...

Televizyonun yaygınlaşıp, en kitlesel eğlence aracı haline dönüşmesi devrim olarak nitelenmişti. Şimdi televizyon, çok kanallı dijital yayıncılıkla ikinci devrimini yaşıyor. Avrupa ve ABD'da oldukça yaygın olan kablolu televizyon, Türkiye'de de hızla gelişiyor. Belirli bir kitleyi hedefleyen tematik kanalların en yenisi ‘‘Bravo!’’.

Kablolu televizyonda, S 30 bandından yayın yapan Bravo, kitleleri birbirine yaklaştıran en etkin araçlardan biri olduğu için tema olarak sinemayı seçmiş. Kendilerine sunulanı değil, tercih ettiğini izleyen, çağdaş televizyon izleyicisi, televizyona uymaya çalışmak zorunda kalmayacak. Bravo'da sinemanın etrafında dönen, bir sinemaseverin ilgisini çekebilecek bir sürü başka program da var. Sit-com'lar, komedi ve macera dizileri, film dünyasının perde arkası, klipler, özel konserler, moda, belgesel, alternatif sporlar...

ABD'nin en popüler kanallarından biri olan E! Entertainment ile anlaşan ‘‘BRAVO!’’, Hollywood'un renkli dünyasını ekranlara taşıyor. E! Entertainment tarafından hazırlanan, haber, magazin ve belgesel programları sayesinde izleyiciler, sinema dünyası ile ilgili merak ettikleri her türlü gerçek haberi ve gelişmeyi tek bir kanalda bulabiliyorlar. Tüm dünya tarafından bir ‘‘Hollywood otoritesi’’ olarak kabul edilen E! Entertainment sayesinde sinemaseverler, her türlü haberi herkesten önce Bravo'dan öğreniyorlar.

HAFTALIK HABERLER

Eğlence dünyasından haberlerin en hızlı ve en doğru şekilde iletildiği, E! News'da sinema dünyası ve süper yıldızlarla ilgili en son gelişmeler ekrana geliyor. Her bölümde en son gösterime giren filmler hakkında haberler yeralıyor.

YAKIN BAKIŞ

Her bölümde Hollywood ve sinema dünyası ile ilgili bir konunun büyüteç altına yatırıldığı ‘‘In Focus’’ adlı program, yayınlandığı ülkelerde pek çok ödül almış. Film dünyasının en seksi kadınları, ünlülerin evlilikleri, unutulmayan yönetmenler, Hollywood'un en çekici erkek yıldızları rekorlar kıran programın büyütecine giren konulardan bazıları.

FİLM HİKAYELERİ

Her programda bir filmin incelendiği E! Features'da yıldızlarla ve yönetmenlerle film hakkında söyleşiler yapılıyor. Filmin bütçesi, kullanılan efektler ve sinema eleştirmenlerinin filmle ilgili görüşleri program akışı içinde yeralıyor.

ÜÇ NOKTA

Extreme Close Up'ta ünlülerle çok özel röportajlar yeralıyor ve bu ünlülerin bilinmeyen yönleri, sırları, hobileri, yükseliş hikayeleri anlatılıyor. Jodie Foster, Tom Hanks, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Clint Eastwood, Kevin Costner, Julia Roberts bu yıldızlardan sadece birkaçı.

KAMERA ARKASI

Behind the Scenes, gösterime giren en yeni filmlerin kamera arkası hikayelerinin anlatıldığı özel belgeseller. Yönetmenler ve başrol oyuncularıyla çok özel sohbetler.

SİZİN İÇİN

O hafta Hollywood'da gerçekleşen özel gecelerin perde arkalarını ekrana getiriyor, For Your Enternaintment. Sinemanın dev yıldızlarının buluştuğu özel partilerde beyaz perdenin ardında kalan renkli dünya ekranlara yansıyor.

PEK YAKINDA

Coming Attractions adlı programda, çekimi hala devam eden ve önümüzdeki aylarda gösterime girecek filmler hakkında bilgiler veriliyor, filmlerden klipler, her yerden önce Bravo'da ekrana geliyor.

DEDİKODU SHOW

Hollywood'dan en sıcak dedikodular. Yıldızların özel hayatlarından çok gizli haberler, dağılan evlilikler, yeni birliktelikler, kaçamaklar ve Hollywood entrikaları.

KESİNTİSİZ

Uncut'ta Hollywood yıldızlarının hayat hikayelerini kendi ağızlarından dinliyoruz. Anlattıkları herşeyin ‘‘kesilmeden’’ ekrana geldiği programda, Jim Carrey, Whoopi Goldberg, Denzel Washington, Nicole Kidman, Mel Gibson, Tom Hanks hayatlarını anlatacak ünlülerden sadece birkaçı.

MODELLER

Moda dünyasından Hollywood'a taşan top modellerin hayat hikayeleri ve en son şovlarından bölümler. Eva Herzigova, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford ve diğerleri.

ÖDÜLLÜ BELGESEL

E! Entertainment'in pek çok ülkede ödüller kazanmış belgesel programı. Hollywood'un esrarengiz dünyasında işlenen cinayetler, intiharlar, düşüş hikayeleri gibi programlar her belgeselde teker teker ele alınıyor. River Phoenix'in genç yaşta esrarengiz ölümü, Macaulay Culkin'in anne babasının ayrılması, O.J. Simpson'ın başına gelenler, Versace cinayeti işlenen konulardan bazıları.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!