Bozuk para çalarak 210 bin dolarlık servet yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bozuk para çalarak 210 bin dolarlık servet yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2012 10:44

ABD’nin New York eyaletinde yaşayan James Bagarozzo, tamir ettiği parkmetrelerden çaldığı 25 sentlik bozuk paralarla 210 bin dolar servet elde etti.

Haberin Devamı

Buffalo News’ün haberine göre, 57 yaşındaki Bagarazzo ve bir başka tamirci Lawrence Charles, parkmetre hırsızlığı nedeniyle 30 ay hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. İki hırsız da hırsızlık suçunu kabul ederken, Lawrence parkmetrelerden 15 bin dolar çaldığını kabul etti.

 

Crohn hastalığı nedeniyle ölmekten korktuğunu ve ailesinin geleceğini güvenceye almak için haftada üç-dört gün kumar oynadığını belirten Bagarazzo, paraları da bu yüzden çaldığını söyledi.

 

Avukatı James Harrington, Bagarazzo’nun suçunu kabul ettiği için 30 ay hapisten kurtulduğunu ancak 210 bin doları geri ödemek zorunda kalacağını belirtti.

 

Haberin Devamı

Bagarozzo’nun hırsızlığı Buffalo Belediyesi’nin parkmetrelerden sorumlu yetkilisi Kevin Helfer’ın eski usul para atılan makinelerden toplanan paralarla yeni nesil modern makinelerden toplanan paralar arasında çok büyük meblağ farkları olduğunu fark etmesi üzerine ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!