Boşanırsa ona da çocuğuma da bakarım

Güncelleme Tarihi:

Boşanırsa ona da çocuğuma da bakarım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2006 02:00

Çanakkale’de kaybolan Şeref Can Engin’i biyolojik babası olduğu iddiasıyla kaçıran Ahmet Delican, ATV Ana Haber’de "Çocuğumu istiyorum" dedi.

Delican, Yıldız Engin’in eşinden ayrılması durumunda ona sahip çıkacağını belirtip şöyle konuştu: "Yıldız çok iyi bir kızdır. Eşi bırakırsa ben ona sahip çıkarım. Geçmişte yaşadığımız bir ilişki var. Ben onu yine ortada bırakmam. Ortağı olduğum bir site var. Oradan 3-4 daire veririm. Birinde oturur diğerlerinin kirasını alır ve hayatına devam eder. Evleneceğini söylerse verdiklerimi oğlumla birlikte geri alırım."

HATA TUNCAY BEY’İN

Yıldız Engin’le ilişkileri süresince, Engin çiftinin evine girip çıktığını anlatan Ahmet Delican, "Genç bir kadın hiç bu kadar yalnız bırakılır mıydı? En büyük hata Tuncay Bey’indir. Ancak şu anda çok onurlu bir davranış sergiliyor. Ben onun yaptığını yapamazdım. Karısına sahip çıktı. Onu kutluyorum. Ancak o çok yıprandı onu rahat bırakın artık" dedi. Ahmet Delican, Yıldız Engin’le ilişkisini bitirmesini ise "Kimliğinde soyadının halen Engin olduğunu gördüm. Bana boşanmadıklarını söyledi. Bunu öğrenince ilişkimizi bitirdim. Yıldız da eşine döndü" diye anlattı.

EVE BASKIN OLMADI

Yakalandıkları günü anlatan Delican, "Eve baskın olmadı. Piknik dönüşünde otomobilimin plakasında bir sorun olduğunu söyleyerek beni polis merkezine davet ettiler. Polisler de bizimle birlikte piknikteymiş, bizi takip ediyorlarmış. Hiç anlamadım" diye konuştu. Delican, kendisini yakalayan Şentürk Demiral ile Başkomiser İlhan Ergun’a da teşekkür ederek, "Bana çok nazik davrandılar. Onlar sayesinde polislere bakış açım değişti" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!