Borsacı cinayeti sevgili işi

Güncelleme Tarihi:

Borsacı cinayeti sevgili işi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2003 01:57

Rumelifeneri'nde 25 Ağustos tarihinde ormanlık arazide 32 yerinden bıçaklandıktan sonra yakılan borsa yatırımcısı Hakkı Ünal'ın, sevgilisi Güllühan Demirci ile sevgilisinin erkek arkadaşı Mehmet Koçak tarafından parası için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Demirci ile Koçak, cinayetten 1.5 ay sonra yakalandı. Jandarma istihbarat ekipleri, olay yerinde bulunan banka dekontunun izini sürerek cesedin borsa yatırımcısı Hakkı Ünal'a ait olduğunu belirledi. Soruşturmayı devralan polis, Ayşe Umay Tokay'ın Beşiktaş'taki dairesinde, Hakkı Ünal'ın ayakkabılarını buldu. Cinayetin işlendiği evin sahibi Tokay tutuklandı. Hakkı Ünal'ı, plan yapıp parası için öldürdükleri belirlenen Güllühan Demirci ile Mehmet Koçak da önceki gece Bağcılar'da yakalandı.

Cesedi nakliyecilere taşıtmışlar

Polisin açıklamasına göre, oto hırsızlığı ve adam kaçırmaktan sabıkalı Koçak ile Demirci, 3 gün evde sakladıkları cesedi ve kanlı eşyaları kolilere koyup, ‘‘Taşınacak eşyamız var’’ diyerek bir nakliye şirketine taşıttı. Ormanlık alana götürdükleri cesedi ateşe verdiler. Hakkı Ünal'a ait 34 BC 8070 plakalı Opel otomobili de Küçükçekmece'de yaktılar. Cinayetin işlendiği evde temizlik yapan zanlılar, duvara sıçrayan kan lekelerini örtmek için badana yaptılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!