Bombalı saldırı ÅŸüphelileri alkışlarla(!) adliyede

Güncelleme Tarihi:

Bombalı saldırı şüphelileri alkışlarla() adliyede
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 15:03

İstanbul Halkalı'da biri 17 yaşında bir asker kızı ve 4 askerin bombalı saldırıda şehit edilmesi ve polis servisine bombalı saldırı düzenlenmesi olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Adliyesi'ne yakınlarının alkışları arasında girdi. Bir kadın avukat ise sanıkların alkışlanmasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

 Â

 

ZANLILAR ADLİYEYE BÖYLE GETİRİLDİ

     Â

İŞTE O HAİN SALDIRININ ŞÜPHELİLERİ / WEB TV      

 

BOMBAYI JOYSTÄ°KLE PATLATMIÅžLAR

 

Bombalı saldırının zanlıları adliyeye gelişleri sırasında yakınları tarafından alkışlandı. Bu sırada kadın avukat Y.A. ise "Çocuklar ölüyor siz alkışlıyorsunuz" şeklinde gruba tepki gösterdi. Grup, ’provokasyon’ yaptığını öne sürdükleri  avukata 'yuh' sesleriyle karşılık verdi ve Y.A.'nın üzerine yürümeye çalıştı. Gerginlik yaşanmaması için polis devreye girdi. Daha sonra zanlıların yakınları adliyeden ayrıldı.

 

Haberin Devamı

3 KİŞİ TUTUKLANDI

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sorgulanan şüphelilerden 9’u "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gözaltına alınan 10 şüpheli ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce tekrar sorgulanan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!