Bolu'da kazasa ölen genç kız toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Boluda kazasa ölen genç kız toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2014 17:35

BOLU’da, yol yapım çalışması nedeniyle bölünen yola girmeye çalışan otomobile TIR’ın çarpması sonucu yaşamını yitiren 30 yaşındaki Asil Ece Can toprağa verildi.

Haberin Devamı

Dün sabah, D-100 Karayolu Elmalık kavşağında meydana gelen kazada, yönetimindeki otomobille yol yapım çalışması nedeniyle bölünen yola girmeye çalışan Asil Ece Can, TIR’la çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Asil Ece Can ile Ebru Güngör yaşamlarını yitirdi Bir kurye firmasının sorumlusu olan Asil Ece Can bugün ailesinin oturduğu Elmalık Köyü’nde toprağa verildi. Köy mezarlığında öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın yanı sıra yaklaşık 750 kişi katıldı. Acil Ece Can köy mezarlığında toprağa verildi. Ebru Güngör’ün cenazesi ise toprağa verilmek üzere İstanbul’a götürüldü.

Bu arada, 2 kişinin öldüğü kazanın ardından yolda ve kavşakta önlemler daha da arttırıldı. Yeni tabela ve yola plastik dubalar konulurken, yola girmeye çalışan araçların yaptığı manevralar nedeniyle geriden gelen araçlar yavaşlamak zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!