Bolu Tüneli'nde kaza: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

Bolu Tünelinde kaza: 5 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2009 07:24

TEM Otoyolu Bolu Dağı Geçişi'nde kamyonun arkadan çarptığı otomobilin yoldan çıkarak TIR'ın altına girmesi sonucu 5 kişi öldü.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Kaza, asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı Bolu Dağı tünel çıkışı 1. viyadükte meydana geldi. Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan M. Ç. idaresindeki 41 EF 474 plakalı kamyon önünde gitmekte olan Binali Rençber idaresindeki 34 YG 042 plakalı otomobile çarptı. Yoldan çıkan otomobil bölünmüş yolda karşıdan gelmekte olan Bayram Altun idaresindeki 50 ER 580 plakalı TIR'ın altına girdi.

Kazada hurdaya dönen otomobilde sıkışan Binali Rençber, Mehmet Rençber, Nuran Rençber, Çiğdem Rençber ve Hatun Karakuş yaşamlarını kaybetti. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılması ve bir yolcu otobüsünün konvoydan çıkmak için geri dönmeye çalışırken direksiyonunun kilitlenmesi sonucu yol yaklaşık 2 saat ulaşıma kapalı kaldı. Ulaşım, D-100 Karayolu Bolu Dağı Geçişi'nden sağlandı.

Haberin Devamı

Kazanın ardından kaçan kamyon sürücüsü M. Ç., kamyonunu TEM Otoyolu Kaynaşlı Mevkii'nde bulunan bir tesise park ederek jandarmaya teslim oldu. Jandarma, TIR sürücüsü Bayram Altun'u da gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!