Bolu Dağı'nda hafta sonuna kadar kar var

Güncelleme Tarihi:

Bolu Dağında hafta sonuna kadar kar var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 10:19

TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde kar aralıklarla devam ediyor.

Haberin Devamı

Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan ve devam eden kar, D-100 karayolunun Bolu Dağı güzergahında bulunan Seymenler, Karanlıkdere ve Bakacak mevkilerinde etkili oluyor.

Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı bölgede karayolları ekipleri karla mücadele çalışmasını aralıksız olarak sürdürüyor.

TEM otoyolunun Bolu Dağı Tüneli bölgesi ile Yeniçağa-Gerede mevkisinde de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle zaman zaman meydana gelen hasarlı trafik kazaları ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Meteoroloji yetkilileri, bölgede etkili olan karın hafta sonuna kadar devam edeceğini bildirdi.

GECE BOYUNCA YOĞUN KAR YAĞIŞI

Bolu Dağı'ndan gece saatlerinden itibaren TEM Gerede mevkinde meydana gelen trafik kazaları ve TIR’ların makaslaması sonrasında ulaşım sık sık durdu.

Haberin Devamı

Bölgede 2 aracın karıştığı trafik kazası sonrasında ulaşım 30 dakika durdu. Polis ve karayolları ekiplerinin çalışması sonrasında ulaşım açılırken, sık sık trafik kazaları meydana geliyor.

Kar yağışının aralıksız devam ettiği Bolu Dağı’nın D-100 karayolu mevkinde de kar yağışı zeminde etkili oluyor. Abant Kavşağı’ndan Düzce il sınırına kadar olan bölgede kar yağışı tipi şeklinde devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!