Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

KORKUTELİ

Tapu rahatladı

KORUTELİ'de Tapu Sicil Müdrülüğü ile aynı katta hizmet veren Milli Mğitim Müdürlüğü yeni binasına taşındı. Tapu dairesi yetkilileri, adliye binasında ortak alanda hizmet verdikleri Milli Eğitim'in Özel İdaredeki yeni yerine taşınmasının ardından sıkışıklıktan kurtulduklarını söyledi. Çalışanlar ise ‘20 metrelik alanda sıkışıp kalmıştık. Şimdi verimimiz daha da artacak’ dedi.

SANDIKLI

Kaplıcaya yeni kuyu

Sandıklı Kaplıcaları'nda termal su arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yetkililer Maden Tetkik Arama tarafından yürütülen çalışmalar sonucu 3 numaralı kuyudan ayrı bir fay hattı bulunarak, 101 metre derinlikte debisi 45 litre/saniye olan 40 derece su çıktığını söyledi.

Çalışmalarda 4 numaralı kuyudan 35 litre/saniye, 5 numaralı kuyudan 72 derece sıcaklıkta 50 litre/saniyeye ulaşıldığı açıklandı. Altıncı kuyu çalışmalarının sürdüğünü belirten yetkililer, bu kuyuda da 70 metre derinliğe inildiğini, önümüzdeki günlerde termal suya ulaşılacağını müjdeledi.

AFYON

Oruçoğlu meyve suları

Afyon'da faaliyet gösteren Oruçoğlu Gıda ve İçecek Sanayi, Oruçoğlu Su'dan sonra şimdi de Fizzy meşrubatlarının üretimine başladı. Oruçoğlu İçecek Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Oruç, suda olduğu gibi meşrubat sanayiinde de iddalı olduklarını söyledi.

SAATTE 4 BİN ŞİŞE

Seyitgazi Karayolu üzerindeki Basırlar Köyü Mevkii'nde 40 bin metrekare açık alan, 7 bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulu tesisleri gezdiren İsmet Oruç, su ve meşrubat üretimi hakkında bilgi verdi. Oruç, tesiste saatte 8 bin 400 şişe su, 4 bin şişe de meşrubat üretildiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!