Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

MANAVGAT

Caddeler tamirde

Geçtiğimiz hafta meydana gelen aşırı yağışlar Manavgat İlçesi Hisar Caddesi'ndeki parke taşlarına zarar verdi. Göle dönen yolda ulaşım kısıntılı olarak yapılırken, Manavgat Belediyesi caddede onarım çalışmalarına başladı. Çöken yola parke taşları bir ay önce döşenmişti.

Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol, altyapısı döşendikten sonra yolun zemininin bir süre sıkışması için beklenmesi gerektiğini belirtti. Şikayetler sonucu altyapısı yeni biten yola parke döşendiğini söyleyen Şenol, ‘‘Şimdi de bazıları yolun neden çöktüğünü soruyor’’ diye konuştu.

GAZİPAŞA

Eşantiyon kozalak

Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü, ağaçlandırma faaliyetlerinde kullanılmak üzere tohumu çıkarılan kozalakları orman köylüsüne dağıttı. Yakacak odun alamayacak durumda olan vatandaşlara çuvallarla dağıtılan kozalaklar, köylünün de ihtiyacını karşıladı.

MEMNUNLAR

Yetkililer, kozalağı çürümeye terketmektense böyle bir uygulamaya başladıklarını söyledi. Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Kozalakları dağıtarak hem temizlik işleminden kurtulmuş oluyoruz, hem de ihtiyaç sahiplerini memnun ediyoruz’’ dedi.

Afyon

Yumurta fiyatı

Afyon'un Şuhut İlçesi'nde yumurtanın toptan fiyatı 38 bin liraya düştü. Şuhut'ta geçen hafta toptan 40 bin liraya pazarlanan yumurtanın fiyatı bu hafta 2 bin lira birden düşerek 38 bin liradan satışa sunuldu. Türkiye'nin yumurta üretim merkezileri araında yer alan Şuhut'taki market ve bakkalardaki yumurta fiyatı ise 45 bin lira olarak belirlendi.

KORKUTELİ

Yorgancılık kursu

Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yorgancılık kursuna ilgi büyük oldu. İlçede ilk defa düzenlenen yorgancılık kursuna büyük talep olduğunu belirten müdür Güven Apaydın, ‘‘Kursumuza 19 kişi katıldı. bayanların ev ekonomilerine katkıda bulunması için bu tür bir çalışma gerçekleştirildi. Kursiyerler 550 saat boyunca pamuk, yün, elyaftan oluşan minyatür, tek ve çift kişilik yorganların yapımını öğrencek’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!