Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

ALANYA

Clup Hotel Aqua açıldı

AYSOY İnşaat Mühendislik Şirketi tarafından yapımına 1997 yılında başlanan Clup Hotel Aqgua hizmete açıldı. Alanya'nın Karaburun mevkiinde deniz pırıltıları ve yakamozlar ile muhteşem görüntüler içerisinde kurulan tesis , daha ilk günden turistlerin büyük beğenisini kazandı.

İYİ HİZMET

Gürültüden uzak, sade bir tali geçirmek isteyenlerin uğrak yeri haline gelen tesiste animasyon gösterileri de unutulmamış. Konuklarına en iyi hizmeti verebilmek için en küçük ayrıntıyı bile kaçırmayaya özen gösterdiklerini belirten tesis Müdürü Mustafa Çoban, ‘‘Amacımız burayı otel gibi değil evleri gibi görmelerini sağlamak’’ dedi.

KORKUTELİ

İlaçlamaya dikkat

Korkuteli Tarım İlçe Müdürü Mehmet Yaran, meyve ağaçlarındaki ilaçlamanın 3 erken uyarı istasyonuyla gerçekleştiğini söyledi. Mevsimin yağışlı geçmesi nedeniyle ilaçlamada dikkat edilmesi gereken konular hakkında uyarılarda bulunan Yaran, üreticilerle işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Yaran, ‘‘Daha kaliteli ürün için ilaçlama şart. Ancak bilinçli yöntemle’’ dedi.

MANAVGAT

Lisede kermes

MANAVGAT Anadolu Lisesi öğrencileri yıl sonu kermesi düzenledi. Kültürevi'nde düzenlenen kermeste öğrencilerin yıl içinde yaptıkları yaptıkları resim, kabartma ve elişleri sergilendi.

Kermeste sergilenen eserlerin satışından elde edilen gelir ise okulun çeşitli giderleri için harcanacak. Okul yetkilileri, ‘‘Kermes büyük ilgi gördü. Çocuklarımızın çabalarına hayırseverlerin de destek vermesini bekliyoruz’’ dediler. Faruk TURHAN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!