Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

SİDE

Yaz önlemleri tamam

MANAVGAT Kaymakamı Mehmet Çapraz başkanlığında Side Agora Restaurant'ta yapılan toplantıda turizm sezonu öncesi alınacak önlemler görüşüldü. Toplantıya Side Belediye Başkanı A. Kadir Uçar ve Jandarma Takım Komutanı Üsteğmen Arif Kalkan ile çok sayıda oda başkanı katıldı.

Toplantının açış konuşmasında Kaymakam Çapraz,‘‘Turizmi baltalayacak hiçbir hareket ve davranışa izin verilmeyecek. Yapanlar hakkında da cezai işlem uygulanacak’’ dedi. Turizm Müdürü Mehmet Hacıağaoğlu da, tesis ve işletmelerin mutlaka eksik evraklarını tamamlamalarını istedi. Doğan SÖNMEZ (DHA)

MANAVGAT

Park yeri düzenlemesi

MANAVGAT Otogar'ında Trafik Şube Amirliği ekipleri park yeri düzenlemesi yaptı. Minibüslerin Batı Garajı'na taşınmasından sonra açılan alana özel ve ticari taksilerin parkına izin verildi, park yerleri de görevliler tarafından çizildi.

Trafik Şube Amiri Murat Akgül, ‘‘Taksilerin giriş-çıkış istikametleri beyaz çigilerle gösterilecek. Park yeri olarak kullanılacak yerler de aynı renkte çizgilerle belirlenecek. Böylelikle otogarda düzenli bir trafik akışı sağlanacak’’ dedi.

AĞLASUN

Şehitlik ormanına fidan

BURDUR'un Ağlasun İlçesi'nde 2 yıl önce oluşturulan Şehitlik Ormanı'nında ağaçlandırma çalışmaları başladı. İlk aşamada ormanlık alan için ayrılan bölgeye kaymakamlık ve adliye personeli ile öğrenciler tarafından 4 bin çam fidanı dikildi.

Fidan dikimine daire müdürleriyle birlikte katılan Ağlasun Kaymakamı İbrahim Kaygısız, ‘‘Bu topraklar ve bu bayrak şehitlerin kanıyla sulanmıştır. Onları hiçbir zaman unutmayacağız’’ dedi.

Sadun KILIÇ (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!