Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

MANAVGAT

Bak postacı geliyor

ÖZEL Manavgat Koleji 2. sınıf öğrencileri ‘‘Bak postacı geliyor’’ adını verdikleri gezide PTT ile Telekom müdürlüklerini ziyaret ederek bilgi aldılar. Okul Müdürü Okan Dilik denetiminde geziye katılan öğrencilere posta dağıtıcılarının çalışma koşulları hakkında bilgi verildi.

Telekom Müdürlüğü'nü de gezen miniklere yakında hizmete girecek görüntülü telefonlar da tanıtıldı. Bu arada yetkililere yağmur yağdığında neden telefonların kesildiğini soran öğrencilere, bu aksamaların kabloların ıslanmasından kaynaklandığı anlatıldı.

MANAVGAT

Teknemiz maskot oldu

YaklaŞIk 3 yıl önce Manavgat Irmağı kenarında iskelede su alarak batan tekne hala çıkartılmadı. Sahibi de bulunamayan tekne ırmağın maskotu olurken, teknenin çıkartılması işleminin bir tekne fiyatında eş değerde olduğu bildirildi.

ALANYA

Söndürme tatbikatı

Alanya'daki Aydoğan Petrol Ofisi'de çalışan personel, İlçe İtfaiye Müdürlüğü'ndeki seminerin ardından yangın söndürme tatbikatı yaptı. Teorik bilgiler pratikte uzman söndürme ekiplerinin denetiminde başarıyla uygulandı.

ALANYA

İşçisiyle çalıştı

Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere, D-400 Karayolu üzerinde sürdürülen kaldırım çalışmalarında bizzat çalıştı. Kemal Dere, kaldırım çalışmalarında işçinin su içmek için yere bıraktığı kompresörü alarak, işçinin kaldığı yerden çalışmaya devam etti.

Vatandaşların kaldırımda rahat yürüyebilmeleri için yapılan çalışmalar, Kayhan Kırtasiye önünde ve Kuyularönü Meydanı'nda devam ediyor. 25 metrelik yolda Otogar Kavşağı'nda yeşil alan, İskele'de bordür çalışmaları yapılıyor.

Sadi NERGİZDAL (DHA)

ISPARTA

Aksoy’dan destek

Isparta Milletvekili Osman Gazi Aksoy, İYAŞ Alışveriş Gıda Merkezi'ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ile birlikte kuruluşun 25 Mayıs'ta açılacak olan Laminat Fabrikası'nın inşaatını gezen Aksoy, her türlü desteği vereceğini bildirdi.

GAZİPAŞA

Aşık Veysel’i andılar

Gazipaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan saz ekibi Belediye Kültür Merkezi'nde Aşık Veysel'i anma günü düzenledi. Aşık Veysel'in anlatıldığı gecede minik saz ustaları ünlü ozandan türküleri hem çaldı hem de söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!