Boğaziçi Üniversitesi 40 araştırma görevlisi alıyor - Başvuru şartları neler?

Güncelleme Tarihi:

Boğaziçi Üniversitesi 40 araştırma görevlisi alıyor - Başvuru şartları neler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2019 22:03

Boğaziçi Üniversitesi araştırma görevlisi alınacağını duyurdu. Resmi Gazete'de verilen ilana göre, üniversitenin farklı birimlerinde 40 araştırma görevlisi görev alacak. 16 Aralık'ta sona erecek olan başvurular, fakültelerin ilgili bölüm başkanlıkları ile enstitü müdürlüklerine yapılacaktır. Peki, Boğaziçi Üniversitesi araştırma görevlisi başvuru şartları neler? Kadro dağılımı nasıl olacak? İşte, ilanla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, 40 araştırma görevlisi alınacağını Resmi Gazete'de verdiği ilanla duyurdu. Yapılan açıklamada, "Üniversitemize; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar, 10/07/2018 tarih ve 30474 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve 09/11/2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca “Araştırma Görevlisi” alınacaktır." ifadeleri kullanıldı. İşte, Boğaziçi Üniversitesi 40 araştırma görevlisi ilanıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

BAŞVURU ŞARTLAR VE BELGELER NELER?

1. Eksiksiz doldurulmuş fotoğraflı ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' (Başvuru birimlerinden alınabilir.),

2. Lisans / Lisansüstü diploması fotokopisi,

3. Resmi transkript (Lisans),

4. Tezli Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenci Belgesi,

5. ALES sonuç belgesi fotokopisi (Sonuçların açıklanma tarihinden itibaren 5 yıl geçerlidir.),

6. Yabancı dil sınavı sonuç belgesi fotokopisi (YDS veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan alınan muadili puanı gösteren belge),

7. Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge.

Başvuru için ''Akademik Görev için Müracaat Formu''

http://www.boun.edu.tr/Assets/Documents/Content/Public/calisanlar_formlar/akademik_gorev_basvuru_formu.doc adresinden indirilip eksiksiz olarakdoldurularak ilgili birimlere şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere ulaşmış olması gerekmektedir. Postalardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İLANLA İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!