Bodrum'u karıştıran iddia

Güncelleme Tarihi:

Bodrumu karıştıran iddia
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 11:43

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bir tepedeki bayrağın indirildiği yönünde ihbar hareketli dakikalar yaşattı. İşin aslının, yıpranan bayrağın yenisiyle değiştirilmesi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Konacık Mahallesi Gazderesi Mevkii'ndeki bir tepede gönderdeki Türk bayrağının indirildiği yönünde dün saat 19.00 sıralarında polise ihbar geldi. Bölgeye ekipler sevk edildi. Olaydan haberdar olan vatandaşlar da duruma tepki göstermeye başladı. Bölgedeki operasyon merkezinde eğitimde olan AKUT Bodrum Ekibi de tepeye tırmanışa geçmek üzereyken, durumun farklı olduğu anlaşıldı.




BAYRAK VE DİREĞİ YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

Konacık Sanayi Sitesi'nden bir grup esnafın, bir süre önce yaklaşık 200 metre yükseklikteki tepeye diktikleri dört metrelik bayrak direğinin yerine sekiz metrelik yeni bir direk diktikleri, rüzgarın da etkisiyle yıpranmış Türk bayrağını da daha büyüğüyle değiştirdikleri ortaya çıktı.

Bodrumu karıştıran iddia


Göndere iki metreye üç metre ebadında Türk bayrağı çeken esnaf, daha sonra tepeden indi. Beş kişilik gruptan Ercan Okyay, "Bayrağımız yıpranmıştı. Yerine daha büyüğünü çektik. Allah bir, bayrak bir. Gerekirse yerine daha büyüğünü asarız. Bayrak inmez, vatan bölünmez" dedi.

Bodrumu karıştıran iddia

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!