Bodrum polisi heryerde onu arıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum polisi heryerde onu arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2011 10:58

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde 4 ay önce evlendiği avukat asistanı eşi, 36 yaşındaki S.O.Ö.’yü kaçırıp 1 hafta tutarak defalarca tecavüz eden ve dövdüğü öne sürülen ’Koko Hakan’ lakaplı bodyguard, 30 yaşındaki Hakan Ö., yine ortalığı karıştırdı. 1 ay sonra, polise sığınıp şikayetçi olan ve boşanma davası açan S.O.Ö.’nün evinin önünde görülen eli silahlı Hakan Ö. ile polisler arasında kovalamaca oldu. 50’ye yakın polis, gece yarısı Bodrum sokaklarında peşine düştüğü Hakan Ö.’yü kaçırdı.

Haberin Devamı

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki bar ve eğlence mekanlarında bodyguard olarak çalışan ’Koko Hakan’ lakaplı Hakan Ö., 6 ay önce tanıştığı avukat asistanı S.O.Ö. ile geçen ağustos ayında evlendi. S.O.Ö.’nün 2 ay boyunca mutlu giden evliliği, eşinin aşırı alkol alıp kendisini dövmeye başlamasıyla kabusa döndü.

Ayrılmaya karar veren S.O.Ö. bu kez daha büyük şiddetle karşılaştı. Eşi Hakan Ö.’nün kendisini 3 kez feci derecede dövdüğünü, ölümle tehdit ettiğini ve bilinmeyen bir yere kaçırıp 1 hafta boyunca tecavüz ettiğini iddia eden S.O.Ö., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sığındı. S.O.Ö., eşi Hakan Ö. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Geçen ay başlatılan soruşturma kapsamında, S.O.Ö.’yü kaçırmaya yardım ettiği öne sürülen Hakan Ö.’nün arkadaşlarından 3’ü gözaltına alındı. 2 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 25 yaşındaki M.D. tutuklandı. Hakan Ö. ise, izini kaybettirdi.

 

Haberin Devamı

Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Hakan Ö., 1 ay sonra yeniden ortaya çıktı. Hakan Ö., salı gecesi korkusundan sokağa adımını atamayan ve 1 ay önce işinden ayrılan S.O.Ö.’nün evinin önünde görüldü. S.O.Ö.’nün evinin önüne otomobille gelen Hakan Ö., içeri girmeye çalıştığı sırada gizlenerek bekleyen sivil polisler tarafından fark edildi. Polisleri gören Hakan Ö., tabancasıyla havaya ateş açarak otomobilini bırakıp kaçtı.

Bölgeye sevk edilen yaklaşık 50 polis sağanak yağış altında sokak sokak Hakan Ö.’yü aradı. Yaklaşık 4 saat süren arama sonunda Hakan Ö. yakalanamadı. Aynı gece S.O.Ö.’nün polise giderek yardım istediği, Hakan Ö.’nün kendisini telefonla arayıp ayrılmak için açtığı davadan vazgeçmesi yönünde baskı yaptığını söylediği ileri sürüldü. S.O.Ö., gözyaşları arasında şunları söyledi:

 

"Hakan Ö. ile evlenmemem için beni çok uyardılar, dinlemedim. Kendisini ’Turizmci’ olarak tanıttı, inandım. Ancak barlarda fedailik yaptığını, aşırı alkol aldığını sonradan öğrendim. Hayatımın en huzurlu günlerini buldum derken yaşantım kabusa döndü. Sokağa çıkamaz hale geldim. Boşanmaya karar verince de beni ölümle tehdit etmeye başladı. Kaçırıp tecavüz etti. Yine kaçıracaktı bu kez polis engel oldu."

 

Haberin Devamı

Soruşturma sürerken, bir yıl önce de Azerbaycanlı bir kadını döverek tecavüz ettiği iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Hakan Ö.’nün her yerde arandığı bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!