Bodrum-Kaş arasında fırtına bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum-Kaş arasında fırtına bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 14:46

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi, halen hafif ve yer yer orta kuvvette esen rüzgarın bu akşamdan itibaren şiddetini artırarak, Bodrum ile Kaş arasında fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini bildirdi.

Haberin Devamı

Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi Müdürü Halil Aslan yaptığı yazılı açıklamada, halen kuzey ve batı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esen rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren Bodrum-Fethiye, gece yarısından itibaren de Fethiye-Kaş arasında fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini belirtti.

Aslan'ın açıklamasına göre rüzgar kıble ve keşişlemeden, yarın akşam saatlerinde ise Bodrum-Fethiye arasında günbatısı ve lodostan 6 ile 8 kuvvetinde ve saatte 27 ile 40 deniz mili '45-60 kilometre saat) hızla eseceği tahmin ediliyor.

Açıklamada, denizin kaba, açıklarda çok kaba dalgalı, dalga yüksekliğinin 4,5 metre dolayında, havanın parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği, görüş mesafesinin 10 kilometre, yağış anında 3 kilometre dolayında olacağı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!