Bodrum kabusu! Hava güzel diye çıktılar başlarına gelmeyen kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum kabusu Hava güzel diye çıktılar başlarına gelmeyen kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 17:34

Bodrum'da iki gündür süren fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde rüzgarın dinmesiyle tekneleriyle denize açılan balıkçılar, fırtınayla birlikte dev dalgaların ortasında kaldı. Balıkçılar, güçlükle limana dönebildi.

Haberin Devamı

Bodrum'da sabah etkisini kaybeden rüzgar, öğleden sonra şiddetini artırıp fırtınaya dönüştü. Bodrum'un Ortakent ve Akyarlar mahallelerinde sabah rüzgarın dinmesiyle tekneleriyle denize açılan balıkçılar, dev dalgaların ortasında kaldı. Turgutreis açıklarında fırtınaya yakalanan balıkçılar, güçlükle limana dönebildi. Güllük'ten İsrail'e kuru yük götüren gemiler ise Camel Beach ve Bitez Adaboğazı Koyu'na demirledi.

DALGALAR 4 METREYİ AŞTI

Dalgaların etkisiyle, Turgutreis ve Gündoğan mahallelerinde tekneler karaya sürüklendi. Dün yapılamayan Bodrum-Datça ve Bodrum-İstanköy (Kos) seferleri bugün de yapılamadı. Açık denizde rüzgarın saatteki hızı, 70 kilometreyi buldu. Dalga yüksekliği ise 4 metreyi aştı. Bazı balıkçı tekneleri barınakta battı. Fırtınanın bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini yitireceği belirtildi.

Haberin Devamı

Bodrum kabusu Hava güzel diye çıktılar başlarına gelmeyen kalmadı

 

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!