BKM'nin şakacı gençleri

Güncelleme Tarihi:

BKMnin şakacı gençleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 00:00

BKM Mutfak ekibinin hazırladığı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı yepyeni bir program başlıyor.

Kanal D'de, 28 Mayıs Çarşamba günü, BKM Mutfak ekibinin hazırladığı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı yepyeni bir program başlıyor.
BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi), kuruluşundan bu yana sürdürdüğü kendine özgü mizah anlayışını, genç oyuncularıyla ekrana taşıyor. BKM'nin 4 yıl önce kurduğu BKM Atölye'nin öğrencileri, kahkahayı, şimdi Kanal D ekranına getiriyor. 4 yıl önce, BKM'ye bırakılan özgeçmişler, sektördeki tanıdık isimlerin yönlendirdiği yetenekli gençler, çeşitli

BKMnin şakacı gençleri
işlerde yan yana gelinmiş ve pırıltıları ile iz bırakmış amatör ruhlu, pek çoğu okullu ve profesyonel 'çırak', heyecanlı bir davete icabet etti. BKM'nin ofisinin bulunduğu binanın üst katında genişçe bir salonda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Zerrin Sümer, Tolga Çevik, Celal Tak, Caner Alkaya ve Muhsin Kızılkaya bu hevesli gençleri karşılarına almış, planlarını anlatıyordu. Plan şuydu: Haftanın 4 günü burada ders yapacaklardı. Burası gönüllü bir platformdu, kayıt için para pul gerekmiyordu, diploma olarak da alkış vaat ediliyordu.
Sahne tozuna aşık 50 kadar genç, tüm işlerini, hayatlarını bu derslere göre organize etti, kimileri gitti, yerlerine yenileri geldi. Bir süre sonra BKM'nin yanında
/images/100/0x0/55ea2c36f018fbb8f86f8d64
kurulan küçük cafe/bar ve kabare mekanı, BKM Mutfak'ın alt katına taşındı. Sadece oyuncu olmayı değil, bakmayı, görmeyi, yazmayı öğrendiler. Yılmaz Erdoğan ilk sezonun derslerinin ardından 'çırakları' BKM Mutfak'ın köşesindeki 10 metrekarelik sahnenin karşısına geçirdi ve "Haydi bakalım, yazdıklarınızı burada sahneleyin" dedi.
BKM Mutfak, 3 sezondur perşembe, cuma ve cumartesi geceleri "Çok Güzel Hareketler Bunlar" gösterisine evsahipliği yapıyor. İşte bu, şöhreti kulaktan kulağa yayılan, içeride yer olduğu sürece herkesin girebildiği ve doya doya gülebildiği mekanın gençleri şimdi skeçlerini her çarşamba Kanal D ekranında sahneleyecek.
Yılmaz Erdoğan 22 öğrencisinin ekran maceralarında yanlarında olacak.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!