Bizim mekan

Güncelleme Tarihi:

Bizim mekan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2001 00:00

Haberin Devamı

Cezaevinden eğlenceye

Antalya'da cezaevlerinden esinlenerek dizayn edilen Fener Bar, farklı bir eğlence kültürünün temsilciliğini yapıyor.

ANTALYA'da sahibi değişmeyen sayılı eğlence mekanlarından biri olan Fener Bar, cezaevini andıran çelik kapılarıyla dikkat çekiyor. Cezaevi modeli olan iki kapıdan geçip eğlence bölümüne girilen Fener Bar'da solist Yeşim, güzel sesiyle müşterilere keyifli saatler yaşatırken, müşterilere çoğu üniversite mezunu 25 personel hizmet veriyor.

ARKADAŞ ANISINA

Fener Bar'ın kapılarının cezaevini andırmasındaki en büyük etkenin, cezaevinde yatan bir arkadaşının ölmesi olduğunu söyleyen bar sahibi Mesut Yılmaz, kapıların öyküsünü şöyle anlatıyor: ‘‘Buca Cezaevi'nde yatan bir arkadaşım vardı. Onu ziyarete gittiğimde kapıları ilgimi çekmişti. Arkadaşım vefat edince anısına böyle bir model seçtim.’’

200 KİŞİ BİR ARADA

Hem restoran, hem de bar olarak hizmet veren Fener Bar'da 50 masa bulunurken, standlarla birlikte yaklaşık 200 kişi eğlenebiliyor. Duvarları eskitme boya ile kaplı olan barda, ayrıca alçıdan yapılmış süsler ise değişik bir atmosfer katıyor ortama... Bar'a gelen müşteriler, normal içkilerin yanısıra özel ‘‘Fener kokteyli’’nin de tadına varıyor.

Kim Kimdir?

Adı ANAP Genel Başkanı ile aynı olan Mesut Yılmaz, 1993 yılında ağabeyi Hüseyin Yılmaz ve Beşiktaşlı Gökhan'ın birlikte açtığı Fener Bar'ın başına 1995 yılında geçti. Daha önce petrol işiyle uğraşan Mesut Yılmaz, 5 yıldır Fener Bar'ın patronluğunu yapıyor.

İçki fiyatları

Fener kokteyli (Smike) :

7 milyon

Tekila: 4,5 milyon

Cin: 4,5 milyon

Viski: 6 milyon

Votka: 4.5 milyon

Rakı: 3,5 milyon

Bira: 3,5 milyon

Meyve suları: 2 milyon

Su: 500 bin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!