Bizim de diyet borcumuz yok

Güncelleme Tarihi:

Bizim de diyet borcumuz yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 01:36

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, “Birisi ‘Bizim kimseye diyet borcumuz yok’ diye yazdı. Bizim de kimseye diyet borcumuz yok. Fani şahıslara diyet borcumuz yok bizim” dedi.

Haberin Devamı

Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Bursa 34’üncü İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Arınç, özetle şunları söyledi: “Birisi bir şey yazdı, belki de bizi kastetti. ‘Bizim kimseye diyet borcumuz yok’ diye yazdı. Bizim de kimseye bir diyet borcumuz yok. Bizim Allah’a, şükür borcumuz var. Fani şahıslara diyet borcumuz yok bizim. Ama millete karşı bir teşekkür borcumuz var. Bu millet hiç denemeden bizi seçti. Bizim arkamızda durdu. Biz kişiler üzerine inşa etmiyoruz. Cumhurbaşkanımız, ‘Farz edin ki liderimiz öldü desinler’ demişti. Allah gecinden versin ama takdiri ilahi bir gün gerçekleşecek. İnsanları teskin etmemiz lazım. O yüzden bu dava kimseye diyet borcu taşımaz. Ben dahil.”
AKDOĞAN YAZMIŞTI
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanlık döneminde danışmanlığını yapan ve son kabine değişikliği ile Başbakan Yardımcısı olan Yalçın Akdoğan geçtiğimiz günlerdeki köşe yazısında, “Erdoğan’a ve bu ideale karşı olan kimse biz ona karşı oluruz. Bu hareketin kimseye bir diyet borcu veya açık hesabı bulunmamaktadır” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!