Bizim Daltonlar

Güncelleme Tarihi:

Bizim Daltonlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ünlü çizgi roman kahramanları Daltonlar'ı örnek alan 4 kardeş, yedek parça dükkánlarından çaldıkları malzemelerle Antalya'da mağaza açtı.

ANKARA'da ortaya çıkarılan bir hırsızlık olayı, çizgi roman kahramanı Red Kit'in belalısı Daltonlar'ı anımsattı. 4 kardeş, çaldıkları malzemelerle Antalya'nın en lüks yerlerinden birinde yedek parça dükkánı açtı. İlyas, Murat, Hüseyin ve Bekir Akçan, Çubuk, Gölbaşı, Şaşmaz ve Ostim oto sanayiinde soyacakları dükkánları önceden belirlediler. İlyas ve Murat, malları taşıyabilmek için de ayrı bir hırsızlık planı yaptılar.

Çalıntı kamyonla çaldılar

Bu iş için de Siteler'de park halindeki kamyonlar seçildi. Gece önce kamyonu çalan İlyas ve Murat Akçan, soygundan sonra kamyonu yerine bıraktılar. Böylece kamyon hırsızlığından kimsenin haberi olmadı. 10 yedek parça dükkánını belirli aralıklarla soyan İlyas ve Murat Akçan, malları kargoyla Antalya'ya gönderdi.

Lüks özentisi yakalattı

Malları, Antalya'da diğer iki kardeş Hüseyin ve Bekir Akçan aldı. Akçan kardeşler, yaklaşık 180 milyarlık hırsızlık malıyla, Kepez'de bir ay önce ‘Egemen Lastik’ (yedek parçacı) isimli dükkán açtılar. Hırsızlıktan sabıkalı İlyas ve Murat Akçan'ın Ankara'da son model ciple görülmesi üzerine şüphelenen polis, müthiş oyunu çözdü. İlyas ve Murat tutuklu, Hüseyin ve Bekir Akçan ise tutuksuz olarak yargılanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!