Bizde boşanma olmaz kurşunları

Güncelleme Tarihi:

Bizde boşanma olmaz kurşunları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 23:45

Kızından boşanmak isteyen damadına kızan korucu, oğluyla birlikte Kalaşnikof’ları alıp kavşakta pusu kurdu. Çapraz ateşe tutulan otomobilde damat, anne-babası ve kardeşi öldü.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR’ın Ergani İlçesi, Yolbulan Köyü’nde geçici köy korucusu olan İsmail Akyol ile korucu oğlu Abbas Akyol, dün saat 11.00 sıralarında Ergani’nin Diyarbakır karayolu çıkışındaki Gündoğan Kavşağı’nda pusu kurarak, 21 EU 070 plakalı özel otomobile, üzerlerinde zimmetli Kalaşnikof tüfeklerle çapraz ateş açtı.

Silahlarla teslim oldular

Otomobilde bulunan Azıkla Köyü geçici köy korucusu Süleyman Aras, eşi Belkisa Aras ile Necmettin Aras ve Şevki Aras olay yerinde öldü. Saldırgan baba-oğul, Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek silahlarıyla birlikte teslim oldu. Olayın ardından Diyarbakır’dan Ergani’ye takviye ekipler gönderilerek geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

Kavga nedeni boşanma davası

İddiaya göre Necmettin Aras, Akyol Ailesi’nden bir yıl önce evlendiği kızla geçinemediği gerekçesiyle boşanmak istedi. Bu, iki aile arasında gerginliğe neden oldu. Akyol Ailesi, Aras Ailesi’ne kızlarının boşanmayacağını söyledi. Bunun üzerine üç ay önce iki aile arasında bıçak, taş ve sopaların kullandığı kavga çıktı.

Evlilik katliamla bitti

Haberin Devamı

Kayınpederi ve kayınbiraderinin düzenlediği Kalaşnikof’lu saldırıda yaşamını yitiren damat Necmettin Aras ve eşi Perihan Aras’ın bir ay önce birlikte İnsan Hakları Derneği’ne başvurup korucuları şikâyet ettikleri ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!