Bitirdikleri liseye öğretmen oldular

Güncelleme Tarihi:

Bitirdikleri liseye öğretmen oldular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2009 10:51

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'nde bulunan Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi'nden 2004- 2005 eğitim döneminde bilgisayar ve çocuk gelişimi bölümlerin mezun olan Perihan Gökçe ile Hacer Aydemir, okullarına öğretmen olarak döndü.

Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünü bitiren Hacer Aydemir ile aynı üniversitenin Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği'nden mezun olan Perihan Gökçe öğretmen oldu. Beş yıl önce bitirdikleri okullarında öğretmen olarak göreve başlayan Perihan Gökçe ile Hacer Aydemir, kısa sürede okul yönetimi ve velilerin sevgilisi oldu. Bilgisayar Öğretmeni Perihan Gökçe ile Çocuk Gelişimi Öğretmeni Hacer Aydemir, mezun oldukları okula öğretmen olarak dönmenin heyecanını yaşadıklarını ve gurur duyduklarını söyledi. 2009- 2010 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Simav Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi'ndeki yeni görevlerine başlayan bilgisayar öğretmeni Perihan Gökçe ile Hacer Aydemir, ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri kadar heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Okul Müdürü Halil Aktay da, 5 yıl önce öğrencileri olan Perihan Gökçe ile Hacer Aydemir'in şimdi mesai arkadaşları olmasından büyük bir kıvanç duyduğunu söyledi. Müdür Aktay, “Mesleğini kazanmış örnek insanlar olarak nitelendirdiğimiz dünün öğrencileri, bugünün mesai arkadaşlarımızın durumlarına birçok veli ile öğrencimiz imreniyor. Veliler çocuklarına, bizler de öğrencilerimize yeni öğretmenlerimizi örnek göstererek, başarıları için motive etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!