Birliğimiz en önemli gücümüz

Güncelleme Tarihi:

Birliğimiz en önemli gücümüz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2012 00:00

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, milletin farklılıklarını zenginlik olarak görmesinin ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olmasının, Türkiye’nin en önemli gücünü oluşturduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül yayımladığı bayram mesajında şunları söyledi:
-“Acılar ne kadar büyük olursa olsun milletimiz ve devletimiz terör eylemleri karşısında dimdik durarak, mücadele kararlılığını sürdürecek, birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere en güzel cevabı verecektir. Ülkemizde barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamının sürekliliğinin sağlanması ve vatandaşlarımızın yarınlara güvenle bakabilmesi birinci önceliğimiz olmaya devam edecektir. Türkiye’nin gelişmesini engellemeye, halkın huzur ve esenliğini bozmaya çalışanlara asla izin verilmeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
-Memleketimizin kıymetini bilmeliyiz. Milletimizin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması, ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır. Gücümüzün temeli ise birlik ve beraberliğimiz, yüzyıllar boyunca büyük bir itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhudur.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!