Birinin sevinci diğerinin acısı

Güncelleme Tarihi:

Birinin sevinci diğerinin acısı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 15, 2008 13:27

Beyazperdenin en yakışıklı aktörlerinden Brad Pitt hayatına giren kadınlardan birine mutlulukların değerine de acıların en büyüğünü verdi. Ve şimdi bu üçlü kısa bir süre sonra bir davette aynı mekanı paylaşıp karşılaşmak zorunda kalacaklar.

Haberin Devamı

ANGELİNA JOLİE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

JENNİFER ANİSTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Pitt'in 3 yıldır birlikte olduğu Angelina Jolie, ünlü aktörden ikiz bebek beklediği haberleriyle gündemde. Hem mesleki açıdan hem de kişisel yaşamında en mutlu günlerini yaşıyor.

Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston ise belki de boşandığı dönemde bile bu kadar üzülmemişti.

Aniston'ın yakın arkadaşları güzel yıldızın 23 Şubat'ta bir yardım gecesine katılacağını aynı geceye Pitt ve Jolie'nin de davetli olduğunu söyleyerek "Jennifer bu geceyi düşündükçe kendini gergin hissediyor" diye konuştu.

Jolie'nin ikiz bebek beklediği haberiyle büyük bir üzüntü yaşayan Aniston'ın evli oldukları sırada ünlü aktörden bir çocuk dünyaya getirmediği için pişmanlık duyduğu da konuşuluyor.

Haberin Devamı

Aniston'ın bir arkadaşı: "Jennifer, artık bir çocuk sahibi olmak için biyolojik saatinin geldiğini düşünüyor ve bu konuda geç kalmış olmaktan çok korkuyor. Pitt ile evli olduğu dönemde bir çocukları olsaydı herşeyin şimdiki durumuna gelmeyebileceğini düşünüyor" dedi.

Åžimdi Hollywood'da bütün gözler Brad Pitt'in eski eÅŸi ve ÅŸimdiki sevgilisiyle aynı mekanda bulunup belki de yanyana oturacağı yardım gecesini merakla bekliyor.   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!