BİRBİRLERİNİ DÜŞLÜYORLAR

Güncelleme Tarihi:

BİRBİRLERİNİ DÜŞLÜYORLAR
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 12:00

Girls Aloud’un ünlü şarkıcılarından Cheryl Cole Birmingham's Heart FM’le yaptığı söyleşide Barbados asıllı Amerikalı Şarkıcı Rihanna ile ilgili erotik hayaller kurduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Girls Aloud’un ünlü  şarkıcılarından Cheryl Cole  Birmingham's Heart FM’le yaptığı söyleşide Barbados asıllı Amerikalı Şarkıcı Rihanna ile ilgili erotik hayaller kurduğunu söyledi.
Geçtiğimzi gün manageri Will.i.am ile Los Angeles  geçirdiği trafik kazasında kolundan hafif yaralanan Cheryl henüz tam iyileşmeden katıldığı radyo programında hayranlarını hayretler içinde bıraktı.

İngilizler’in “Darling” lakaplı şarkıcısı Cheryl, söyleşide kendisine “meslektaşlarından hayalini kurduğun oldu mu” diye sorulunca treddüt etmeden “ Evet Rihanna” dedi. Detayları sorulunca  Rihanna’yı da katarak “Bildiğiniz kızca şeyler. Eğlendik” diyerek geçiştirdi.

İki popstar birbirlerine olan ilgilerini dile getirmekten bugüne kadar çekinmedi.  Bir süre önce Esquire Dergisi’ne  röportaj veren Rihanna Cheryl Cole için  “Çok seksi. Kendisini çalışırken izlemek isterdim. Muhtemelen yerleri temizlediği, eğilerek yerden birşeyler kaldırdığı bir sırada. Seksi birisi. Kelimenin tam manasıyla nefis birisi”  demişti..

Geçtiğimiz yıl Cheryl Cole ise “Brit Awards”ta tanıştığı Rihanna için “Benim kız aşkım” diye bahsetmişti.
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!