Birbirlerine düştüler

Güncelleme Tarihi:

Birbirlerine düştüler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 01:19

SAKARYA'nın Kaynarca ilçesinde, 6 Temmuz’da 9 aylık hamile Emani el Rahmun (20) ile 10 aylık bebeğini öldüren Birol Karacal ile Cemal Bay, dün başlayan yargılamada hunharca işlenen cinayetleri anlatırken, birbirlerini suçladı.

Haberin Devamı

Sakarya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada jandarma ve polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Karacal ifadesinde, Cemal Bay'ın kendisini kandırdığını ileri sürerek şunları söyledi: “Halid ile aynı apartmanda oturuyorduk. Cemal, Halid'in hanımını balkonda görmüş. Birkaç gün sonra Cemal, 'Gece gidip karısına tecavüz edelim' dedi. Beni kandırdı, ben de kabul ettim. Cemal, Halid'in evinin kapısını levyeyle açıp girdi, ben de peşinden girdim. Kadının ağzını tutup, ensesine yumruk vurdu. Ağlamaya başlayan çocuğun ağzını, burnunu kapattı, çocuk nefessiz kalıp öldü. Ormanlık alanda Cemal kadına tecavüz etti. Ben de baygınken tecavüz ettim. Cemal kadının kafasına odunla vurup öldürdü."

Cemal Bay da Karacal’ın pencereden içeri girip kapıyı açtığını, uyuyan kadının ensenine vurduğunu iddia ederek, “Çocuğu da Birol elindeki bezle boğdu. Kadına tecavüz etti. Birol söyleyince ben de tecavüz ettim. Birol sopa alıp kadına birçok kez vurdu" dedi. Duruşma sırasında jandarma sanıkların ensesinden tutarak salonda bulunanlarla yüz yüze gelmelerine engel oldu. Mahkeme, otopsi raporunun beklenmesine ve sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek 15 Ocak 2018’e ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!