Bir şoför ile öğretmen selde hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Bir şoför ile öğretmen selde hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2009 00:00

Güneydoğu’da üç gündür etkili olan sağanak yağış dün iki can aldı.

Haberin Devamı

Siirt’te görev yaptıkları mezraya minibüsle yola çıkan öğretmenlerden Arif Yaşar ile Artvin’de inşaat malzemesi taşıyan Hüseyin Gün hayatını kaybetti.

SİİRT’in Eruh İlçesi’nden görev yaptıkları Kekliktepe Köyü Duygulu Mezrası’na gitmek üzere önceki gece yola çıkan öğretmenler Arif Yaşar (21), Ozan Sezer ve Muzaffer Öztaş’ı taşıyan minibüs, derenin taşması sonucu suya kapıldı. Öğretmenlerden Arif Yaşar öldü, Ozan Sezer ile Muzaffer Öztaş hafif yaralandı. 2,5 aydır köyde sözleşmeli öğretmenlik yapan Yaşar’ın cesedi Kekliktepe Köyü’ne 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Yine Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde, Siyahkaya Barajı inşaatına malzeme taşıyan Hüseyin Gün (40) yönetimindeki kamyon, sel sularına kapıldı. Sel suları, kamyonu sürücüsüyle birlikte gölete sürükledi. Gün’ün cesedine dalgıçlar ulaştı.

Siirt’te okul tatili

Siirt’te etkili olan sağanak yağış ve su baskınları nedeniyle Kekliktepe ve Dağdöşü köyleri arasındaki yaklaşık 30 kilometrelik yol tahrip oldu. Kent merkezindeki okullar tatil edildi.

/images/100/0x0/55ea8591f018fbb8f88571f9


Önceki gün de iki ölüm Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde hayvanlarını otlatırken sele kapılarak ölen Sadiye Aslan (11) ile kardeşi Mevlüde Aslan’ın (13) cenazeleri ilçe mezarlığında defnedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!