'Bir saat önce bu ağaç niye böyle duruyor' dedim

Güncelleme Tarihi:

Bir saat önce bu ağaç niye böyle duruyor dedim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 14:59

Beykoz'da ağaç devrilmesi sonucu ölen Ayfer Ayla Aral alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı. Kazadan yaralı kurtulan Abla Nilüfer Özer, "Bir saat önce 'Bu ağaç niye böyle duruyor' dedim. Ablamın yeşili severken kuru ağaçla ölmesi ayrıca dramatik geliyor bana" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beykoz'da bir çay bahçesindeki ağacın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Ayfer Ayla Aral, son yolculuğuna uğurlandı. Aral için Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Aral'ın yakınlarının yanı sıra çok sayıda seveni katıldı.

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Gazetecilerin görüntü alınmasının istenmediği cenaze namazına katılanlar Aral'ı alkışlarla son yolculuğuna uğurladı. Cenaze aracının gidişine kadar alkışlar hiç durmadı.

Bir saat önce bu ağaç niye böyle duruyor dedim
6 AYDA YAPRAK DÖKÜMÜ

"YEŞİLİ SEVERKEN KURU AĞAÇLA ÖLDÜ"

Olay sırasında Aral'ın kolu kırılan ve başı yarılan kardeşi Nilüfer Özer de cenazeye katıldı. Kolundaki sargıyla cenazeye gelen Özer yakınlarının yardımıyla ayakta durdu. Özer, cenaze sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Devrilen ağaç için çay bahçesi sahibinin kesim için belediyeye başvuruda bulunduğunu ancak belediye ekiplerinin gelmediğini iddia eden Özer şunları söyledi: Ben dördüncü kişiyim ayakta kalan diğerleri hep... Kurumuş ağacı sahibi Suzan kesemediği için. Konuştuk bir saat önce "Bu ağaç niye böyle duruyor" dedim çok büyük. "Belediyeye müracaat ettik ama henüz kesmeye gelmediler. Birkaç kere ettik" dedi.

Bir saat önce bu ağaç niye böyle duruyor dedim
Ölümlerden ölüm beğen... Bu kez ağaç altında kaldılar

Haberin Devamı

Ondan sonra ağaç düştü 1 saniyede ablam ve amcamın kızı vefat eti. Suzan komada ben yaralandım. Başımda 4 dikiş var. Ben şunu söylemek istiyorum; Ağacı kesen yeşili kesen zihniyetin kuru ağaçları bırakıyor olmasını esefle kınıyor, başka birşey demiyorum. Yeşili keserken, bir kuru ağaç, 60-100 yıllık kurumuş ağacı kesmeyenlere gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Ablamın da yeşili severken kuru ağaçla ölmesi ayrıca dramatik geliyor bana.

BAKMADAN GEÇME!