Bir kanalda üzerine yürüdü diğer kanalda beni affet dedi

Güncelleme Tarihi:

Bir kanalda üzerine yürüdü diğer kanalda beni affet dedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2003 02:01

Dün akşam, çekimleri iki hafta önce yapılan, Erman Toroğlu'nun sunduğu ve Show TV'de yayınlanan ‘‘Karar Anı’’ adlı programda gerilim vardı. 26 yaşındaki Vedat Çelik adlı vatandaş, 25 yaşındaki eşi Filiz Çelik'i kendisini aldatmakla suçluyordu.

Dakikalar ilerledikçe tansiyon yükseldi ve taraflar birbirlerinin üzerine yürüdü. Programın bodyguard'ı Beton Bayram onları ayırmak için büyük çaba gösterdi. Filiz Çelik, kendisini ihanetle suçlayan eşi karşısında sessiz kalmıyor ve onu hem kendisini hem de kızını dövmekle, evliliklerinin başlangıcından beri çalışmamakla suçluyordu.

Ancak işin ilginç yanı, aynı gece Vedat Çelik'in bir başka televizyon kanalında da boy gösteriyor oluşuydu. Çekimleri ‘‘Karar Anı’’ndan birkaç gün sonra yapılan ve Kanal D'nin reyting rekorları kıran ‘‘Film Gibi’’ adlı programında da yine o vardı. Bir kanalda eşini dövmek için kendini paralayan Vedat Çelik, diğer kanalda eşinden özür diliyor ve ona ‘‘geri dön’’ çağrısı yapıyordu. Ancak amacına ulaşamadı. Filiz Çelik, programa katılmayarak 'ekranlara taşınan' bu evliliği bitirmek istediği mesajını gönderdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!