Bir gül dahi dikemeden kaktüsler elime battı

Güncelleme Tarihi:

Bir gül dahi dikemeden kaktüsler elime battı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2009 17:13

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde önceki gece Serdar Ortaç fırtınası esti. 6 bin kişinin izlediği, merdivenlerin bile tıka basa dolduğu konser, karnaval tadında geçti.

Haberin Devamı

Önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Serdar Ortaç'ı izlemeye gelen yaklaşık 6 bin kişi, merdivenleri bile tıka basa doldurdu. Gözler beş adet led ekranla döşenmiş sahneyi izlerken, konser Ortaç'ın kurgu MSN konuşmasıyla başladı. Konuşmada ortamı ve seyircilerin keyfini soran Ortaç'tan önce 30 kadar dansçı sahneye çıktı. Michael Jackson'ı şarkılarıyla anan ekip, konseri karnavala dönüştürdü. Dans şovunun ardından ünlü şarkıcıasansörle yer altından sahneye çıktı.

BEN DE BİR GÜN AŞIK OLACAĞIM

Işıl ışıl sahneye güneş gözlüğüyle gelen Ortaç, konsere "Şeytan" ile başladı. "Hadi Çal Giderken Kapımı" şarkısına geçmeden önce aşka duyduğu özlemi dile getirdi: "Karşınızda 39 yaşında bekar bir adam var. İnşallah Bengü'nün aşkı bulduğu gibi ben de bir gün aşık olacağım." Ortaç, "Yaralı Yürek"e geçmeden önce, yine izleyiciler arasındaki Bengü'ye laf attı: "Sıradaki şarkıyı, aşkı bulanları kıskandığım için söyleyeceğim. Bengü gibi mesela. Bengü, kabul et, baba gibi bir adam buldun." Dansçılarını "Çık Git"
parçasında içeri gönderen ünlü şarkıcı, vokalistleriyle sahnenin orta yerinde göbek attı. Sonra sıra bir Ortaç klasiğine; "Yaz Yağmuru"na geldi. Hemen ardından led ekranlarda Ortaç'ın fotoğrafları dönmeye başladı. Ünlü popçunun kardeşi Sertaç'la birlikte sünnet olduğu törenden, Sivas'taki askerlik fotoğraflarına kadar birçok görüntü yayınlandı.

Haberin Devamı

ANNEM ARTIK ANLADI AKILLANMAYACAĞIMI

Ortaç, şarkı bittikten sonra kendisini izlemeye gelen annesine takıldı: "Annemin gözleri doldu. Üç erkek evlat yetiştirdi, sadece biri evlendi.
Bazen hata yaptığımda ya da magazinel bir durum olduğunda arar, 'Yaptın yine yapacağını' derdi. Ama şimdi anladı akıllanmayacağımı, hiç karışmıyor!" Şarkıcı, "Zakkum Çiçekleri"ni söylemeye başlamadan önce de bir itirafta bulundu: "O senelerde çiçeklere fena halde takmıştım ama bir çiçek bile bulamadım. Bir gül dahi dikemeden tüm kaktüsler elime battı. Sonra öyle bir çiçek buldum ki..."

"Gel De", "Ayrılmam", "Canıma Minnet", "Okyanus", "Beni Unut" ve "Bilsem ki"nin ardından konsere 10 dakika ara veren Ortaç, ikinci yarıya "Apardın" isimli Azerbaycan şarkıyla başladı. "Ne Olur Gitme"nin hemen ardından arkadaşlarını ve sevgilisini İngilizce anons etti. Bengü'ye "İki Melek" için mikrofonu uzatmak isterken, ünlü şarkıcının nişanlısı Akın Altan'a "Sen kocası olacaksın, gel de mikrofonu al" diye seslendi. Ortaç, "Yaz Günü" şarkısını seslendirirken Pink Floyd'un "The Wall"unu da araya karıştırdı. İki saatlik konserin 27'nci ve son şarkısı olarak "Şeytan"ı yeniden seslendiren Ortaç, şovunu 30'a yakın dansçı, 16 kişilik orkestrası ve dev sahne dekoruyla karnaval havasında bitirdi.

Haberin Devamı

Tarkan, Serdar'ın patronu olamadı

Serdar Ortaç ve Tarkan'ı bir araya getirecek proje iptal oldu. Ortaç, yapımcılığını Tarkan'ın şirketi Hitt Müzik'in üstleneceği "Sayısal Gece"
programını sunmaktan vazgeçti. İddiaya göre programı sunmaya hazırlanan Ortaç, basında çıkan "Tarkan, Serdar'ın patronu oldu" başlıklarından rahatsız oldu ve programı sunmama kararı aldı. Tarkan'ın menajeri Uygar Ataş yaptığı açıklamada "Serdar Bey ile tarihlerimiz tutmadı. Kendisi ramazan ayından sonra programa başlamak istedi, ancak TRT programın ramazanda start
almasını istiyordu, bu yüzden iptal oldu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!