Bir Erdoğan zihniyeti, 5 bin teröriste eşdeğer

Güncelleme Tarihi:

Bir Erdoğan zihniyeti, 5 bin teröriste eşdeğer
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2007 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için çok ciddi bir güvenlik riski oluşturduğunu öne sürerek "Erdoğan etnik bölücülerin yolunu açtı.

Türk bayrağına el uzatılmasına sessiz kaldı" eleştirisinde bulundu. Dün Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda konuşan Bahçeli Erdoğan’ı hedef alarak şunları söyledi:

BÖLÜCÜNÜN ÜMİDİ Erdoğan’ın aile fotoğrafında Barzani, Tabalani, etnik bölücülük, Oferler, yeminli Türk düşmanları ve Ermeniler var. Bu fotoğraf karesi herşeyi anlatmaya kafidir. Başbakan işte bunların değirmenine su taşıyor. Başbakan Erdoğan ve AKP, siyasi gelecek ümidini; PKK, Barzani ve şer ortaklığına bağladı. Bugünkü terör tablosu tamamen Erdoğan’ın eseri. 5 bin hainin dağda dolaşması yerine, bir Recep Tayyip Erdoğan zihniyeti yetiyor. Bölücüye ümit kaynağı oluyor.

SEVİYESİ ORTAYA ÇIKTI Devletin uçakları, helikopterleri, makam araçları AKP’nin seçim kampanyasına tahsis edildi. Bütün bunlar bu hükümetin seviyesini de iyice ortaya çıkardı. Memurlar yoklama yapılarak mitinglere taşınıyor. Okullara açık olsa miting meydanlarına ilkokul çocuklarını bile götürmeye utanmayacakları ortaya çıktı. Bunlar AKP’nin akıbetini gösteriyor. Hesap verme gününden korkuyorlar. Korkunun ecele faydası yok.

BOMBA GÜL’ÜN KUCAĞINA AKP 1692 gündür iktidarda. Yeterli çoğunluğu olduğu halde uzlaşmadan kaçması ve beceriksizliği nedeniyle Cumhurbaşkanını seçemedi. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini ustaca istismar etti. Pimi çekilmiş bombayı sonunda hemşeriniz Abdullah Gül’ün kucağında patlattı. Son dakikaya kadar bekledi Gül’ü aday olarak açıkladı. Sorunu Gül’ün üzerine attı. Ustaca işin içinden sıyrıldı. Sayın Gül, çek elini Başbakanın yanından.

500 OLSA NE YAZAR? 365 milletvekiliyle ne yaptın ki şimdi gözünü 400’e diktin? Tahammülün yoktu uzlaşmadın. Sendeki bu kafayla 500 milletvekili olsa ne yazar. Kendi önünü kendin tıkarsın. Üstünü örtmek için ikisini de yanına alıp bu meydandan gösteri yapmaya kalktın. Başbakan kendinden bekleneni yaptı. Şimdi gerilim, çatışma, kavga haberi veriyor.

Kayseri morali

MHP lideri Bahçeli, dün Kayseri’de yaklaşık 30 bin kişiye hitap etti. Kalabalıkla coşan ve partilileri bozkurt işareti yaparak selamlayan Bahçeli, Başbakan’ı sert şekilde eleştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!