Binlerce kişi Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınadı

Güncelleme Tarihi:

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 01:53

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın evinin önünde uğradığı saldırının ardından sosyal medyada da birçok kişi tepkilerini dile getirdi.

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, evinin önünde 4 kişinin fiziksel saldırısına uğradı. Hakan, saldırı sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Saldırı sonrasında birçok ünlü isim de tepkilerini Twitter'da dile getirdi.

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Ahmet Hakan’a saldırının arkasından güvenlik skandalı çıktı

İŞTE O TWEET'LERDEN BAZILARI:

İrfan Değirmenci: Ahmet Hakan'a saldırı geldiğimiz son nokta! Çok büyük geçmiş olsun

Sinan Erdil: Şaka gibi... Davutoğlu çok kısa bir süre önce "eğer bir gazeteci evine rahatlıkla gidebiliyorsa basın özgürdür" demişti!

Mehmet Altan: Başbakan “soru soran gazeteci rahatlıkla evine gidebiliyorsa basın özgürdür” diyerek dalga geçiyordu, gerçek oldu… Geçmiş olsun

Ayşe Sayın: Gazetecilerin işlerinden evlerine rahatça gidemediği ülkedir Türkiye! Geçmiş olsun

Can Dündar: Ahmet Hakan'a geçmiş olsun diyorum. Yakalanacaklar kim olursa olsun, hedef gösterenler, tehdit edenler, emir verenler belli. Son çırpınışları.. "İstersek seni sinek gibi ezeriz.Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayattasın" diyen Cem Küçük, Ahmet Hakan'a saldırının ilk şüphelisidir.

Haberin Devamı

Hakan Bayrakçı: Fikirlerini beğenmediğiniz herkesi dövün! Yok yetmez, öldürün! Ahmet Hakan'a yapılan nedir Allahaşkına? Uganda'ya çevirdiniz memleketi.

Barış Yarkadaş: Saldırı tüm medyaya gözdağı vermek için yapıldı. Failler bellidir. Alçak saldırıyı kınıyorum.

Gülse Birsel: Evinin önünde 3 kişinin saldırısına uğrayan ve hastanede tedavisi süren Ahmet Hakan'a büyük geçmiş olsun. Ne denir ki? Söz bitti artık söz.

Emre Kongar: Ahmet Hakan'a saldırı haberi VAHİM! Artık kimsenin can güvenliği yok demektir!

Melis Alphan: Bi AKP'li vekil "bizim hatamız bunlara dayak atmamak diyorsa ve bu ülkenin Cumhurbaşkanı veya başbakanı onu kınamıyorsa neye şaşırıyoruz ki?

Emin Çapa: Ahmet Hakan'ı "bunları döveceksin, evini biliyoruz" diye tehdit edenlerin amacı bu insanları tahrik etmekti zaten.

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı

Ezgi Başaran: Ahmet Hakan 13 Eylül’den beri koruma talebinde bulunuyordu ama…

Haberin Devamı

Bedri Baykam: Alçakların pusu kurup saldırdığı Ahmet Hakan'a yapılanlar,malum kadroların Türkiye demokrasisine ağır bir darbesidir.Faillerin hepsi bellidr

Ceyda Karan: Ahmet Hakan'a çok geçmiş olsun.. Bu saldırının arkasındaki zihniyeti iyi tanıyoruz...

Gülben Ergen: Yazmaya devam et Ahmet Hakan okurların çığ gibi büyüyüp, yayınların daha da izlenir olacak. Sözlerinin gücü ve anlamı daha da perçinleşecek...

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Abdurrahim Boynukalın: Evinin önünde dört kişiyle bir gazeteciyi dövecek kadar kalleş değiliz

Atilla Taş: Ahmet Hakan evinin önünde saldırıya uğramış, nefretle kınıyorum, geçmiş olsun. E bu kadar hedef gösterildikten sonra ne olmasını bekliyorduk?

Selçuk Dereli: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum

Arda Akın: Ahmet Hakan Cem Küçük'ün tehditleri üzerine 17 gün önce avukatı aracılığıyla koruma talep ediyor. İstanbul Emniyeti ise cevap dahi vermiyor!

Haberin Devamı

Hakan Şükür: Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırıda bulunulmuş. İddia doğruysa büyük geçmiş olsun.

Levent Gültekin: Eskiden ülkede mafya vardı. Şimdi ülkenin kendisi mafya oldu.

Sinan Oğan: Türkiye'de basına ve basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınıyorum

Faruk Acar: Ahmet Hakan'a yapılan şerefsizliktir, hainliktir. Kişiler bulunur mu emin değilim ama nasılsa Rabbiminde bir hesabı vardır..

Erdoğan Toprak: Medyaya baskı artık fiili şiddete dönüştü.Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınıyor,kendisine acil şifalar diliyorum

BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU: BUNUN ADI FAŞİZM

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Gazeteci Ahmet Hakan'ın evinin önünde saldırıya uğramasıyla ilgili olarak, "Bunun adı faşizmdir. Bu saldırının hepimize yapıldığını görmez ve susarsak, kendi evlerimiz dahi karanlık hapishanelere dönüşür" dedi.

Haberin Devamı

Saldırıyı sosyal medya hesabından kınayan Feyzioğlu, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
"İşte faşizm bu. Lider; konuşmalarından, yazdıklarından rahatsız olduğu birini halka yaptığı bir konuşmada hedef gösterir, gerisini azgın çeteler yapar. Başka bir anlatımla şöyle: Hani bir ünlü şarkıcı derdi ya; 'Ben sana bir şey yapmam ama yeğenlerim ne yapar bilemem, hepsini kontrol etme imkanım yok' diye. Şarkıcı yapınca bunun adına kabadayılık deniyor; ülkeyi yönetenler yapınca faşizm oluyor bu işin adı. Hürriyet'e iki kere saldırıldı, siyasi iktidar ve devletin en üstündekiler bu saldırıyı kınamadı. Tam aksine, yeni saldırıları teşvik edecek konuşmalar yapıldı. Bugün bir gazeteci evinin önünde dövülüyor ise, kimse lafı gevelemesin, evirip çevirmesin, bunun adı faşizmdir. Bu saldırının hepimize yapıldığını görmez ve susarsak, kendi evlerimiz dahi karanlık hapishanelere dönüşür. Ünlü şair Brecht'in dediği gibi, faşizme karşı birleşmeyeler, faşizmin zindanlarında buluşur. Ahmet Hakan Coşkun'a geçmiş olsun diyor, saldırganların derhal bulunarak en ağır şekilde cezalandırılmasının emniyet teşkilatının ve yargı teşkilatının namusuna dair belirleyici olacağını tarihe not düşüyorum."

Haberin Devamı

ORHAN BİRGİT: saldırı TÜM ÖZGÜR GAZETECİLERE YÖNELİKTİR

Basın Konseyi eski başkanlarından Orhan Birgit, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yönelik saldırı nedeni ile yakın tarihimizdeki benzer olayları hatırlattı.

Duayen gazeteci Orhan Birgit, şunları söyledi:
"Hürriyet Gazetesi köşe yazarı ve CNN Türk 'ün Tarafsız Köşe programının yapımcısı Ahmet Hakan'a yapılan saldırı, sadece sayın Hakan'a değil, tüm özgür gazetecilere yöneliktir.
Havuz medyasında bir süreden beri eleştiri sınırlarını aşan; gazetecilik etiği ile ilgisi olmayan, kendilerine ancak 'sahibinin sesi' diyebileceğimiz kimi kabadayılık müsveddelerince sayın Aydın Doğan ve Doğan Grubu'na yönelen yazılı ve sözlü hücumlar, ne yazıktır ki kaba kuvvet kullanma aşamasına gelmiştir.
65 yılı aşan meslek yaşamımda, 1960 öncesinin özgür basını susturma çabalarının hortlatılması dönemine dönülmek istenildiğini gördüğüm için endişeliyim.
O dönemin muhalif gazetelerinden Yeni Sabah'ın sahibi rahmetli Safa Kılıçlıoğlu da yine merhum gazeteci Sadun Tanju da Haftalık KİM Dergisi'nin sahibi olarak ben Orhan Birgit'te benzer saldırılarda yaralanmıştık.
1 Kasım Milletvekili genel seçimine dört hafta gibi kısa bir sürenin kaldığını da unutmayarak yurttaşlar arasında kardeş kavgası başlatmayı planlayan güçler, demokrasimizin görüntü vermeyen düşmanlarıdır.
Hangi makamda ve görevde bulunurlarsa bulunsunlar,kendilerine öncelik ile yakın tarihimizi okumalarını öğütlerim."

BASIN KONSEYİ: SİYASİ İKTİDARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ

BASIN Konseyi, Hürriyet Gazetesi Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyla ilgili açıklamasında, "Basın özgürlüğü derken, can güvenliğimizin olmadığı bir noktaya geldik. Çok ciddi endişeliyiz" diyerek siyasi iktidarı göreve çağırdı.

Basın Konseyi’nin açıklaması şöyle:
"Son zamanlarda medyaya yönelik baskılar, siyasilerin ve bazı köşe yazarlarının, "Onun tırnaklarını da dişlerini de sökmesini biliriz", "İstesek sinek gibi ezeriz" şeklindeki ifadeleriyle güçlenen bu saldırılar, kabul edilemez.
Bu çirkin tavırlar gözdağıdır, basına hiza verme çabalarıdır.
Gece geç saatlerde televizyon programını tamamlayarak, evine dönmeye çalışan gazeteci Ahmet Hakan’a yapılan saldırı aslında; insan haklarına, demokrasiye, basın-ifade özgürlüğüne, halkın haber alma hakkına yapılan alçak bir saldırıdır.
Üzerlerinde devletin can güvenliğini hissetmeyen gazeteciler, bugün her açıdan özgür değildir. Bir milletvekilinin, Hürriyet Gazetesi binasının önüne giderek olay yaratıp gazetecilere gözdağı vermesini, siyasi iktidarın ciddiye almadığını gördük.
Bu ortamların yaratılmasına izin verirsek, bazıları da üzerine vazife çıkarıp mafya tarzı saldırılara geçer. Şunu açıkça söylemek zorundayız:
Siyasi iktidar, ülkeyi yönetendir. Bu nedenle yaşanan bu durumun sorumluluğu doğrudan siyasi iktidarındır. Hükümeti, İçişleri Bakanlığı’nı, Valileri, vandalizme dur demeye çağırıyoruz. Bunlar şiddettir.
Caydırıcı önlemler alınmadığında da şiddetin egemenleştiği görülür. Bugün Ahmet Hakan’ın kaburga ve burun kemikleri kırıldı. O’nu koruyamadık. Sıranın kime geleceğini bilmiyoruz. Başta siyasi iktidar olmak üzere, tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz.
Gözdağı veren saldırılar gerçek gazetecileri korkutmaz, yıldırmaz. Gazeteci Ahmet Hakan’a, Hürriyet Ailesi’ne ve tüm medya dünyasına geçmiş olsun diyoruz."

TGC: ÜYEMİZ AHMET HAKAN'A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, “Üyemiz Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyoruz. Ahmet Hakan'ı hedef gösteren, ölümle tehdit eden kişilerle ilgili İçişleri Bakanlığı'nı göreve çağırıyoruz" dedi.

TGC Yönetim Kurulu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Seçime giderken medya kuruluşlarının ve gazetecilerin Cumhurbaşkanı, iktidar ve iktidarı destekleyen bazı yazarlar tarafından sürekli hedef gösterilmesi sözlü ve fiziksel şiddeti körüklemektedir.
Her ne kadar geçici iktidarın Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'de basının özgür olduğuna inansa da bu ülkede her gün bir yayın organı basılmakta, gazeteciler saldırıya uğramaktadır.
Son olarak aylardır iktidar yanlısı medya organlarının yazarları tarafından açıkça dayak ve ölümle tehdit edilen üyemiz Ahmet Hakan, dün gece korumasıyla birlikte saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştır. Basın ve düşünceyi ifade özgürlüğünü hedef alan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Meslektaşımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ahmet Hakan'a yönelik tehditlerle ilgili bugüne kadar seyirci kalan ve görevini yerine getirmeyen İçişleri Bakanlığı'nı görevini yapmaya, gözaltına alındığını öğrendiğimiz saldırganların kimliklerini açıklamaya davet ediyoruz.
Bağımsız ve bağlantısız gazetecilerin her türlü baskıya rağmen görevlerini yapmaya devam edeceğini tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz"

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ BAŞKANI: DEMOKRASİYE YAPILMIŞ SALDIRI

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yazılı bir açıklama yaparak Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınadı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''CNN Türk’teki programının ardından evinin önünde Gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırı demokrasi ve özgürlüklere yapılmış saldırıdır.
Bu zorlu süreçte basın mensuplarına ve basın yayın kuruluşlarına yönelik saldırı olaylarına tanık oluyoruz. Basın özgürlüğü ve İfade özgürlüğü çerçevesinde gazetecilerin ifadeleri ve yazdıkları sonucu saldırıya uğramaları Türk demokrasisi adına kara bir lekedir. Yapılan bu saldırıların Ülkenin huzuruna yönelik saldırılar olduğunu, Özgürlükler ve demokrasi düşmanlarının yakalanarak en kısa sürede cezalandırılmaları gerektiğini söylüyoruz. En kısa sürede ülkede barışın huzurun tesis edilmesini ve provokasyonların son bulmasını diliyoruz.
Ahmet Hakan’ın da saldırıya uğraması bu kritik süreçte toplum huzurunu bozucu, ayrıştırıcı, kin ve nefret tohumlarının atılmasına hizmet etmektedir.
Yapılan bu çirkin saldırıyı 150 yerel ve bölgesel medya kuruluşu adına kınıyor, sorumluların gereken cezalara çarptırılacağını umuyoruz.''

TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU: ÇİRKİN SALDIRI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE YAPILMIŞTIR

TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu(TGF) tarafından yapılan açıklamada Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yönelik saldırı kınandı. Açıklamada, "Bu çirkin saldırı aslında basın özgürlüğüne yapılmıştır" denildi.

TGF Yönetimi adına Genel Başkan Yılmaz Karaca’nın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Ülkemizde neredeyse ortadan tamamen kaldırılmakta olan basın ve ifade özgürlüğü, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a evinin önünde yapılan vahşi saldırıyla bir darbe daha almıştır. Üstelik bu saldırı daha vahimdir zira adeta göstere göstere gelmiştir. Ahmet Hakan’ın daha önce açıkça tehdit edildiğine ve bir gün evinin önünde darp edileceğine ilişkin kamuoyuna da yansıyan mesajlar henüz tazeliğini korumaktadır. Dolayısıyla aynı zamanda önce güvenlik güçlerinin, sonrasında da hukukun çok önemli bir sınavıdır bu. Gerçek suçlunun veya suçluların bulunup cezalandırılması şarttır. Görünürdeki saldırganlardan çok azmettirici veya azmettiricilerin ortaya çıkarılması mutlaka gerekmektedir. Basın tarihimiz nice alçak saldırılarla doludur. Ama aynı onurlu tarihimiz cesur ve kararlı gazetecilerin de korkusuzluğunu, herşeye rağmen canları pahasına dik duruşlarını da yazar. TGF olarak Ahmet Hakan ve basın özgürlüğünden yana olan tüm meslektaşlarımızın yanındayız, sonuna kadar da yanında olacağız. Hakan’a, Hürriyet Gazetesi’ne ve Türk basınına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, konunun takipçisi olduğumuzu özellikle vurguluyoruz."

TÜRKİYE FOTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ: KINIYORUZ

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği de Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı şu sözlerle kınadı:
''Gazeteci Ahmet Hakan'a evinin önünde gece yarısı yapılan saldırıyı kınıyoruz.
Halkı adına konuşan, yazan gazetecilerin akşam evlerine dönerken kapılarının önünde karanlığın içinden gelen kişilerce dövüldüğü bir Türkiye'de basın özgürlüğünden bahsetmenin mümkün olmadığını hatırlatıyoruz. Hergün aynı tedirginlikle, korkuyla evlerine giden, sabah araçlarına binen gazetecileren olduğu bir Türkiye kimsenin istediği bir Türkiye değildir. Hepimiz biliyoruz ki saldırıyı yapan 4 kişi 'saldırıyı yapanlar' değildi. Seçilmiş kişilerden gelen 'evinin önüne geliyorum', 'korkaktır', 'hiç dayak yememiş' söylemleri, kahpece yapılan bu saldırının ortamını hazırladı.
Özgür basının bir gün hepimize lazım olduğunun altını çizerek hatırlatıyor, gazeteci Ahmet Hakan'a geçmiş olsun diyoruz.''

TÜRKİYE GAZETECİLER KONFEDERASYONU: SALDIRI KABUL EDİLEMEZ

TÜRKİYE Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, halkın gerçekleri öğrenme, haber alma ve bilgi edinme hakkı olan basın özgürlüğüne vurgu yaptı.

Kolaylı, yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"Basın özgürlüğü, sadece basın kuruluşları ya da gazetecilerin özgürlüğü demek değildir. Bu bağlamda basın özgürlüğü, halkın haber alma özgürlüğüdür ve demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Basın mensuplarına yönelik saldırılar da halkın haber alma özgürlüğüne yönelik saldırılardır. Meslektaşlarımızın yazdıkları yazı, yorum ve haberler nedeniyle saldırıya uğraması asla kabul edilemez. Evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayarak hastanede tedavi altına alınan meslektaşımız Ahmet Hakan’a ’Geçmiş olsun’ dileklerimizi gönderiyor, yakalanan saldırganların adalet önünde hesap vermesinin takipçisi olacağımızı özellikle vurgulamak istiyorum. Basın özgürlüğünün gerçek anlamda sağlanması, hepimizin önceliği olmalıdır."

TGC BAŞKANI TURGAY OLCAYTO: YAPILAN ÖLÜM TEHDİTLERİ, BU SONUCU GETİRECEĞİ BELLİYDİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Turgay Olcayto, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınadı.

Ahmet Hakan'ın Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi de olduğunu vurgulayan Olcayto, "Önce Hürriyet'e yapılan saldırı, arkasından Ahmet Hakan'a yapılan ölüm tehditleri, bu sonucu getireceği belliydi. Ne kadar koruması da olsa insanlar çok tehlikeli şekilde dövülebiliyorlar. Yaralanabiliyorlar. Allah'tan olay bir ölüme falan yol açmamış. Ama nedir bu kadar nefret? Üstelik içimizden gelmesi büsbütün canımızı acıtıyor. Çünkü gazeteci diye geçinen birtakım arkadaşlar. Daha önce gazetecilik yapmış birtakım arkadaşlar. Muhalif gazetecileri hedef göstermeye başladı. Ve çok çirkin şekilde, çok çirkin nefret söylemleriyle bunu yapıyorlar. Umarız bu dönemde geçecek. Ama fazla can acıtmadan geçsin diye düşünüyoruz. Bizim öldürülen gazeteciler galerimizde halkımıza ibret verecek 64 gazetecinin potresi var. Bunların hepsi sadece halkın haber alma kanallarını açık tutmak için çalışan gazetecilerdi. Ama hepsi yaşamlarını yitirdiler. Yenileri olmasın istiyoruz. Bütün isteğimiz bu" dedi.

İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ: AHMET HAKAN'IN BAZI İSİMLER TARAFINDAN HEDEF GÖSTERİLMESİNİN SONUCU

İZMİR Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yapılan saldırıyı kınadı.

Saldırının tüm cesur kalemleri korkutmaya yönelik olduğunu söyleyen Misket Dikmen, "Bu çirkin saldırı Ahmet Hakan’ın bazı isimler tarafından hedef gösterilmesinin sonucudur. Basın ve ifade özgürlüğüne yönelik bu saldırının asıl amacı tüm cesur kalemlere gözdağı vermektir" diye konuştu. Saldırganların yakalanmasının olumlu bir gelişme olduğunu ancak olayın arkasındaki isimlerin de mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini belirten İGC Başkanı Misket Dikmen, şunları söyledi:
"Hürriyet Gazetesi’nin etkin yazarlarından Ahmet Hakan Coşkun’a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Ahmet Hakan’ın saldırıdan ağır yara almadan kurtulması ve saldırganların yakalanması sevindiricidir. Ancak önemli olan bir süredir açıkça tehdit edilen Ahmet Hakan’a yönelik bu saldırıyı organize edenlerin ortaya çıkarılmasıdır. Geçmişte de gazeteciler öldürülerek, dövülerek, hapse atılarak susturulmaya çalıştı fakat hiç biri yılmadı. Ahmet Hakan gibi cesur kalemler de bu tür alçakça saldırılara göz yummayacaktır ve kendi ifadesiyle ’doğru bildiği yolda ilerleyecektir.’ Ülkemizdeki basın ve ifade özgürlüğüne kara bir leke daha düşüren bu saldırıyı şiddetle kınıyor, Ahmet Hakan Coşkun başta olmak üzere Hürriyet Gazetesi ailesi ve basın camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Ahmet Hakan defalarca kez tehdit almıştı

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Sosyal medyada çığ gibi tepki: Artık kimsenin can güvenliği yok

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Hürriyet'e çirkin saldırıya CHP ve MHP'den tepki

Binlerce kişi Ahmet Hakana yapılan saldırıyı kınadı
Hürriyet Gazetesi'ne ikinci saldırı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!