‘Bingöllü Gani’ için karar

Güncelleme Tarihi:

‘Bingöllü Gani’ için karar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2019 18:16

Beyoğlu'nda silahla yaralama olayına karışan ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’ suçundan haklarında dava açılan çete lideri ile 6 adamı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Beyoğlu’nda bulunan bir eğlence kulübünde, 19 Ocak 2018 tarihinde 3 kişinin silahla yaralanması olayının azmettiricisi olarak aranan ‘Bingöllü Gani’ lakaplı Abdülgani Güner ve 6 adamı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan söz konusu eğlence merkezinden ‘tehdit’ ve ‘şantaj’ uygulayarak zorla haraç istediği ileri sürülen ‘Bingöllü Gani’nin adamlarından birinin, gece kulübü çalışanı tarafından silahla yaralanması üzerine misillemede bulundukları ortaya çıktı.

OPERASYONDA YAKALANMIŞTI

‘Yağma’, ‘kasten yaralama’, ‘tehdit’ ve ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ gibi silahlı suçlara bulaşan çete lideri Bingöllü Gani ve beraberindeki M.G.G., Y.G., S.G., E.B., M.Ç. ve C.P. adlı 6 adamı, Organize Suçlarla Mücadele polisinin 23 Ocak’ta düzenlediği operasyonda yakalanmıştı.

Haberin Devamı

İki günlük sorgularının ardından İstanbul Adliyesi’ne çıkarılan şahıslar, burada verdikleri ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!