BİLSEM bireysel mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

BİLSEM bireysel mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2019 19:51

BİLSEM bireysel mülakatları 9 Ağustos 2019 tarihinde tamamlandı, gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. BİLSEM''de bireysel değerlendirmeye katılıp başarılı olan adaylar arasından kayıt hakkı elde edenler Bakanlığın internet sitesi üzerinden açıklanacak. Peki, BİLSEM bireysel değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

9 Ağustos tarihinde mülakatları tamamlanan BİLSEM'de, sonuçların açıklanacağı tarih için bekleyiş devam ediyor. Öğrenci ve velilerin BİLSEM mülakatlarına yönelik araştırmaları sürerken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sonuçların beklenen tarihte açıklanmaması üzerine yeni tarihi geçtiğimiz günlerde duyurdu. Peki, BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o konu hakkında merak edilen bilgiler.

BİLSEM bireysel mülakat sonuçları, bakanlıktan gelen açıklamaya göre 21 Ağustos tarihinde erişime açılacak. Başarılı olan adaylar belirlenen tarihlerde kayıtlarını yapacaklar.

KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU

Bilim ve sanat merkezlerine yerleşmeye hak kazanan öğrenciler 19 Ağustos-6 Eylül 2019 tarihleri arasında bilim ve sanat merkezine kayıtlarını yaptıracaklardır.

Haberin Devamı

BİREYSEL DEĞERLENDİRME NASIL YAPILACAK?

Genel zihinsel yetenek alanında yapılacak değerlendirmeler; öncelikle rehberlik ve araştırma merkezlerinde, bu merkezlerin uygun olmaması durumunda ise bilim ve sanat merkezlerinde yapılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!