Bill Gates'i öldürdüler!

Güncelleme Tarihi:

Bill Gatesi öldürdüler
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 02, 2002 13:09

ABD`de, dünyanın en zengin adamı olarak nitelenen, bilgisayar devi Microsoft`un kurucusu Bill Gates`in suikaste uğradığı anlatan bir film bu ay gösterime girecek. İnternet haber ajansı Drudge Report, 13 Ocak`ta başlayacak Slamdance 2002 film festivalinde, filmin sergileneceğini sinematik şok başlığıyla duyurdu.

Haberin Devamı

Drudge Report`a göre filmde, Bill Gates 2 Aralık 1999 tarihinde Los Angeles`ta vurularak öldürülüyor. Polis ve kent yetkilileri, cinayetin, sosyal sınıf savaşı çerçevesinde bir siyah tarafından işlendiğini savunuyorlar. Ancak şüpheci vatandaşlar, 20. yüzyılın son büyük suçu olarak nitelenen olayın arkasındaki gerçeği araştırmaya başlıyor. 
 
Senaryo yazarlığını ve yönetmenliÄŸini Brian Flemming`in yaptığı Hiçbir Åžey Çok Garip DeÄŸil (Nothing So Strange) adını taşıyan film, Utah`ta gerçekleÅŸtirilecek Slamdance film festivalinde gösterilecek.Â

Yönetmen Brian Flemming, "Film, Bill Gates hakkında değil ve Gates`e karşı biri değilim. Filmde onun öldürülmesi, sınıf, ırk ve çökmüş kurumlar hakkında bir hikayetinin anlatımına giriş için kullanıldı" dedi.  

Haberin Devamı

 Sözcüsü aracılığıyla filme tepki veren Bill Gates ise, "Film yapımcılarının böyle bir filme girişmeleri büyük hayalkırıklığı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!