Bilişim haftasında eğitim kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Bilişim haftasında eğitim kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2005 12:07

Bilgisayar eğitimleri konusunda faaliyet gösteren Netron Teknoloji, CeBIT Bilişim süresince 5 bin kişiye ücretsiz ECDL (Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası) giriş eğitimi verecek. Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliği sürecinde bilgisayar okur-yazar oranını artırmayı hedefleyen kampanya "Avrupa Birliği’ne Netron ile girin" sloganıyla ifade ediliyor.

Dünyaca tanınmış bir sertifikasyon programı olan ECDL’nin amacı gerek mesleki gerekse kişisel kapasitede bilgi teknolojileri ve bilgisayar becerileri konusundaki uygulanabilir bilgi yeterliliğini belgelemek. ECDL, tüm dünyada aynı metodu kullanarak sunduğu sertifikayla, temel ve ileri seviyede bilgisayar kullanabildiğini belgelemek isteyen herkese hitap ediyor. ECDL ayrıca çalışanlarının bilgisayar becerilerine yönelik kalitesini ve verimliliğini garanti altına almak isteyen büyük ya da küçük ölçekli, Türk ya da uluslararası, özel veya kamu sektöründeki her şirket için uygun bir belge niteliğinde. ECDL, 139 ülkede kabul gören, 32 dilde sunduğu sınav imkanı ile ayda 300 bin kişinin girdiği bir sertifikasyon olarak oldukça rağbet görüyor.

Fuar süresince Netron Teknoloji standında Netron Bilişim Akademisi (NBA) tarafından fuar ziyaretçilerine yönelik olarak hazırlanan indirim ve kampanyalar hakkında da bilgi alınabilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!