Bilişim Fuarı

Güncelleme Tarihi:

Bilişim Fuarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Radikal gazetesinin sponsorluğunu üstlendiği 1'inci Akdeniz Bilgi Kaynakları Fuarı Antalya'da açıldı.

BU yıl birincisi düzenlenen ‘‘Akdeniz Bilgi Kaynakları Fuarı (AKBİKA)’’ Antalya'da açıldı. Radikal Gazetesi'nin ana sponsorluğunu üstlendiği Türkel Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara 60 firma katılıyor. Fuarda en çok ilgi gören stand ise vefat eden ünlü sinema yıldızı Kemal Sunal'ın reklam filmlerinin oynadığı e-kolay.net oldu.

60 FİRMA KATILIYOR

Cam Piramit Sabancı Kongre merkezi'ndeki fuarın açılışı Vali Ertuğrul Dokuzoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Münir Kutluatay tarafından yapıldı. Furda internet, telekomünikasyon, yazılım, donanım, kitap, süreli yayınlar ve üniversiteler ile bankalardan 60 kuruluşun standının bulunuyor.

BÜYÜK İLGİ

Bir süre önce vefat eden ünlü sinema yıldızı Kemal Sunal'ın oynadığı ve büyük beğeni kazanan e-kolay.net reklam filminin oynatıldığı stand özellikle internet abonesi olmak isteyenler tarafından ziyaret edildi. 21 Ekim'e kadar açık kalacak olan 1'nci Akdeniz Bilgi Kaynakları Fuarı süresince bilişim üzerine çeşitli panel ve seminerler de düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!