Bilgisayarı aratmıyor

Güncelleme Tarihi:

Bilgisayarı aratmıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 27, 2007 11:00

Kompakt ve zarif tasarımı ile de yüksek seviyede kullanım kolaylığı sağlayan ASUS P526 bilgisayarınızı aratmayacak yetenekleri ile her an elinizin altında bulundurmak isteyeceginiz bir telefon.

Haberin Devamı

Yeni ASUS P526 PDA Telefon, Windows Mobile 6 Professional işletim sistemi, Global Positioning System (GPS) kabiliyeti ve Windows Live ile geliştirilmiş mesajlaşma özellikleri sunuyor. Stil sahibi bu telefon ile gittiğiniz her yerde her an bağlı olmanın avantajını kullanarak hem iş hem de eğlence uygulamalarıı aynı anda kullanabilir, popüler Windows Live uygulaması ile arkadaş gruplarınızla kesintisiz ve çabuk iletişim kurmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

 

Her zaman bağlantıda olun

 

ASUS P526, Windows Live ile istediÄŸiniz an iletiÅŸim listenizde bulunan kiÅŸilerin çevrimiçi olup olmadığını görmenizi saÄŸlar. Böylece listenizdeki kiÅŸilerle her nerede olursanız olun, dosya ve resim paylaşımı yapabilir, mesajlaÅŸabilir ve mail alıp gönderebilirsiniz.Â

 

Haberin Devamı

P526’da bulunan Windows Mobile 6 Professional Smart Dial özelliği sayesinde, tuş takımından adres defterinizdeki kişilerin adını yazmaya başladığınızda, liste otomatik açılr ve hızlı erişim sağlanır. Yine saat göstergesinin hemen altında bulunan alan, bir tarayıcı sayfası açmanıza gerek kalmadan web arama yapmanızı kolaylaştırır.

Benzersiz GPS Kapasitesi

 

ASUS P526’nın GPS fonksiyonu sayesinde hiç bilmediÄŸiniz yerlerde bile endiÅŸe etmedenÂdolaÅŸabilirsiniz. Kullanıcı dostu arabirimi ile gitmek istediÄŸiniz hedef noktayı seçerek, yönergeleri, uzaklığı, yol adresini, varacağınız yere olan mesafe ve süreyi görüntüleyebilirsiniz. Bu kullanışlı GPS özelliÄŸi ile tamamen yabancısı olduÄŸunuz bir yerde kaybolma endiÅŸesinden uzak istediÄŸiniz her yere ulaÅŸabilirsiniz.

Güçlü Multimedya Özellikleri

 

P526’da bulunan bütünleşik 2 megapiksel kamera ile yüksek kalitede fotoğraf çekmenin keyfini çıkarın. Çektiğiniz fotoğraflardan mobil fotoğraf albümü oluşturmak ve yüklemek oldukça kolay. P526 aynı zamanda tam ekran önizleme ile resim çekmeyi ve çekilen resimleri düzenlemeyi daha rahat ve kullanışlı hale getiriyor. Quad-band EDGE sayesinde de hiç olmadığı kadar hızlı ses ve görüntü aktarımı yapılabiiyor.

 

Haberin Devamı

Özel uygulamalar

 

ASUS’a özel pek çok yazılım ve uygulama ile birlikte gelen P526, bu sayede oldukça kolay ve kullanışlı seçenekler sunuyor.Â

 

ASUS Launcher özelliği sayesinde kullanıcılar telefon uygulamaları ya da fonksiyonlarını kolayca başlatabilirler.

 

ASUS Remote Presenter, taşınabilir bilgisayarınızda ya da PC’nizde bulunan Powerpoint dosyalarını kontrol etmenizi saÄŸlayan oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Bu uygulama ile prezantasyonlarınızı cep telefonu üzerinden kontrol edebileceÄŸiniz gibi dipnotlarınızı daÂprezantasyon esnasında P526’nın ekranından takip edebilirsiniz.

 

ASUS Meeting Planner ile farklı zaman dilimlerine sahip lokasyonlar arasında yapacağınız telekonferansları planlamak oldukça kolay. Bu özellik ile ÅŸimdiye kadar hiç olmadığı kadar kolayca ve etkili ÅŸekilde, saat farklarıyla uÄŸraÅŸmadan telekonferans düzenleyebilirsiniz.Â

 

Haberin Devamı

ASUS MySecret özelliÄŸi etkinleÅŸtirildiÄŸinde kiÅŸisel dosyalarınız ÅŸifrelenerek koruma altına alınır ve baÅŸkaları tarafından eriÅŸimi engellenir.ÂAyrıca ASUS Status özelliÄŸi sayesinde kullanıcılar toplantı vb ortamlarda alarm sesleriyle rahatsız edilmeden telefonlarının mevcut durum ve profil bilgilerini izleyebilirler.Â

 

ASUS P526 bir PDA telefondan hem yüksek performans hem de göz alıcı tasarım özellikleri arayanlar için.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!