Bilgi– Novell işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Bilgi– Novell işbirliği
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 20, 2005 11:41

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Novell'in Türkiye'deki tek Yetkili Test ve Eğitim Merkezi oluyor. Bu işbirliğiyle Novell'in tüm sertifika sınavları ve eğitimleri İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından verilecek.

Ä°stanbul Bilgi Ãœniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü’nün dünya yazılım sektörünün lider ÅŸirketlerinden Novell ile yaptığı iÅŸbirliÄŸiyle BÄ°LGÄ°, Novell Certified Linux Engineer ve Novell Certified Linux Professional Practicum sınavlarını yapmaya yetkiliÂtek Novell Practicum Center konumuna gelecek.


Türkiye’de Linux'un kazandığı ivme sonucu, Linux uzmanlarına ihtiyaç da gittikçe artıyor. Bu ihtiyaçlar doÄŸrultusunda, Novell Certified Linux EngineerÂ(CLE) ve Novell Certified Linux Professional (CLP) sertifika programlarını devreye sokan Novell, Linux alanında uzman ve tecrübeli elemanların kariyerlerinde ilerlemelerine katkı saÄŸlayacak. Özellikle Linux alanında uzmanlık elde etmek isteyenlerin tercih edeceÄŸi sertifikasyonlar, Türkiye biliÅŸim sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli elemanların istihdamına destek olacak.

Haberin Devamı

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından verilecek eğitimler sonucunda Internet üzerinden gerçekleşecek sertifika sınavlarını geçenler, BT kariyerlerinde önemli bir adım atarak, pek çok bilişim şirketi tarafından tercih edilir konuma gelmiş olacaklar.

 

Novell ve BİLGİ işbirliği çerçevesinde 11-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek SUSE Linux Enterprise Server Fundamentals (Course 3036) eğitim ücreti 2005 yılı sonuna kadar 900 YTL yerine sadece 600 YTL olacak.

 

Eğitimlere katılmak isteyenler http://open.bilgi.edu.tr adresinden veya 0212 3115188 numaralı telefondan, 8 Kasım 2005 tarihine kadar kayıt yaptırabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!