Bilecik'te kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bilecikte kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 21:10

BİLECİK'in Osmaneli yakınlarında bölünmüş yol çalışması nedeniyle araçlara tek şeritten geçiş verilen yolda hatalı sollama otomobil karşı yönden gelen kamyonla çarpışıp şarampole uçtu. Kazada otomobilde bulunan 2'si kadın 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Bilecik-Osmaneli karayolunun 27'nci kilometresinde bugün saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, Osmaneli ilçesi istikametine gitmekte olan Afer Aydoğdu yönetimindeki 34 FP 2836 plakalı otomobil karşı yönden gelen Ergün Atalay yönetimindeki 11 AC 415 plakalı kamyonla çarpışıp şarampole uçtu. Mehmet Gencer yönetimindeki 34 EZ 9824 plakalı kamyon ise önünde gitmekte olan 11 AC 415 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada, otomobilin sürücü Afer Aydoğdu ile otomobilde bulunan 2 kadın olay yerinde öldü, aynı araçtaki İzzet Özaslan ile Sıddık Aydoğdu ise yaralandı. Yaralanan 2 kişi 112 ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobil içerisinde sıkışan 3 kişinin cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yapan otomobilin hız ibresinin ise 160 kilometre hızda duruyor olması dikkat çekti.

Jandarma Komutanlığı yetkilileri kaza sonrasında kamyon şoförü Ergün Atalay’ın gözaltına alındığını olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Haberin Devamı

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada 11 AL 415 plakalı kamyonla çarpışıp şarampole uçan 34 FP 2836 plakalı otomobilde ölenlerin sürücü Afer Aydoğdu (59) ile aynı araçta bulunan Fikriye Özarslan (67) ve Belkizer Yaylacı (31) oldukları belirlendi. Kazada yaralanan İzzet Özarslan ile Sıddıka Aydoğdu’nun ise tedavilerinin Bilecik Devlet Hastanesi’nde sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!