Bile bile öldüler

Güncelleme Tarihi:

Bile bile öldüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

20 metre ilerdeki üstgeçit yerine caddeden geçmeye çalışan 5 kişilik aileye taksi çarptı. Anne ile 2 kızı öldü, ağır yaralı oğlu yaşam savaşı veriyor.

Okmeydanı'nda önceki gece Bayram ve Gönül Mete çiftinin dikkatsizliği faciayla sonuçlandı. Yakındaki üstgeçidi kullanmayıp hep birlikte yola çıkan 5 kişilik Mete Ailesi'nin arasına hızla gelen bir taksi daldı. Anne 32 yaşındaki Gönül Mete ile kızları 10 yaşındaki Funda ve 8 yaşındaki Gamze feci şekilde can verdi. Baba Bayram Mete'nin yara almadan kurtulduğu korkunç kazada 5 yaşındaki Batuhan Mete de ağır yaralandı.

Gezintiden dönüyorlardı

Feci kaza, İzzetpaşa Mahallesi'nde önceki gece saat 24.00 sıralarında meydana geldi. Ailesiyle birlikte, Darülaceze Caddesi'nin kenarındaki koruda gezinti yapan 36 yaşındaki seyyar satıcı Bayram Mete ile eşi Gönül Mete, dönüş sırasında, 20 metre ilerideki üstgeçidi kullanmayıp çocuklarıyla birlikte yaya olarak yolun karşısına geçmek istedi.

Canavar şoför kaçtı

Bu sırada kavşaktaki ışıklardan kendisine kırmızı yanmasına aldırış etmeden hızla geçen plakası belirlenemeyen bir taksi yolun ortasındaki ailenin arasına daldı. Anne ile 2 kızı olay yerinde yaşamlarını yitirirken ağır yaralı Batuhan SSK Okmeydanı Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis yetkilileri, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kaçan taksi sürücüsünün arandığını söylediler.

Kırmızı ışıkta durmayan taksi parçaladı

Mete Ailesi'nin akşam gezintisi faciayla sonuçlandı. Bayram ve Gönül Mete Çifti, 3 çocuklarıyla eve dönerken üstgeçidi kullanmayıp, caddeden geçmekte ısrar ettiler. Bu sırada, plakası belirlenemeyen bir taksi, kırmızıda durmayıp hızla aileye çarptı. Anne Gönül, kızları Funda ve Gamze yaşamlarını yitirdi. 5 yaşındaki Batuhan yaşam savaşı veriyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!