Bıçakla yaralanan genç sedyeden düşürüldü

Güncelleme Tarihi:

Bıçakla yaralanan genç sedyeden düşürüldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2008 12:30

Zonguldak'ta bir genç, çıkan kavgada bıçakla yaralandı. Yaralı genç, hastaneye götürülürken sedyeden düşürüldü.

Haberin Devamı

YARALI GENÇ SEDYEDEN DÜŞÜRÜLDÜ / FOTO GALERİ

Alınan bilgiye göre, Volkan Güdük (18), Gazipaşa Caddesi'ndeki bir banka şubesinin yakınında karşılaştığı K.K. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.K, bıçakla Güdük'ü karnından yaraladı.

Annesinin çaycı olarak çalıştığı yakındaki bankaya giden Güdük, burada bayıldı. Banka yetkililerinin haber verdiği polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak içeriye kimsenin girmesine izin vermedi.

Bir süre beklenen ambulansın gelmesinin ardından sedyeye konulan Güdük, bankadan çıkarılırken yere düştü. Sağlık görevlileri ve vatandaşların yardımıyla yerden kaldırılan genç, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan zanlı K.K, polis ekiplerince gözaltına alındı. Ameliyata alındığı bildirilen Güdük'ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Güdük ile K.K'nin kız arkadaş meselesinden kavga etmiş olabilecekleri iddia edildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI OLAYLA İLGİLİ İNCELEME VE SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sağlık Bakanlığı, olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, soruşturma sonucunun kamuoyuyla paylaşılacağı ve olayda ihmali olduğu tespit edilenler varsa haklarında gerekli yasal işlemler yapılacağı duyuruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!