Bıçakla öldürdüğü eşinin cesedini yakıp gömdü

Güncelleme Tarihi:

Bıçakla öldürdüğü eşinin cesedini yakıp gömdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 14:24

DENİZLİ'nin Tavas İlçesi'ne bağlı Altınova Köyü'nde 30 yaşındaki Havana Sarıkavak, 7 yıllık eşi 2 çocuğunun babası 35 yaşındaki İsa'yı bıçakla öldürdükten sonra, cesedini yakarak toprağa gömdü.

Haberin Devamı

Kale İlçesi'ne bağlı Kayabaşı Köyü'nde oturan ve Tavas'ın Altınova Köyü'nde mevsimlik tütün işçisi olarak çalışan Havana Sarıkavak ile eşi İsa Sarıkavak, Çatak Mevkii'ndeki çadırlarında önceki akşam tartıştı. İddiaya göre Havana Sarıkavak, tartışma sırasında eşini ekmek bıçağıyla öldürdü, gece geç saatlerde de cesedi yaktı. Yanık cesedi yaklaşık 150 metre ileriye sürüklediği öne sürelen Havana Sarıkavak, bir tarlanın kenarına çukur açarak cesedi gömdü.

Dün öğleden sonra Çatak Mevkii'nde oyun oynayan çocuklar, toprağın üzerinde bir ayak görünce köylülere haber verdi. Cesedin toprağın 30- 40 santimetre altına gömüldüğü için, ayağının dışarıda kaldığı belirlendi.

SUÇ ORTAĞI ŞÜPHESİ

Olay yerine gelen jandarma, yakılmış erkek cesedini çıkardı. Cesedin İsa Sarıkavak'a ait olduğu kısa sürede anlaşıldı. Köylüler, Havana Sarıkavak ile eşi İsa Sarıkavak'ın sık sık tartıştığını söyleyince jandarma kadını gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Sorgusunda suçunu itiraf eden Havana Sarıkavak, “Kocam ile anlaşamıyorduk, onu sevmiyordum, ben öldürdüm, yakarak gömdüm” dedi. Jandarma, kadının cesedi metrelerce taşımasının zor olduğunu, cinayet gecesi kendisine bir kişinin yardım etme ihtimali olduğunu söyledi.

Soruşturmanın bu yönde de sürdürüldüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!