Beyonce Grammy’e on dalda aday

Güncelleme Tarihi:

Beyonce Grammy’e on dalda aday
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 00:00

ABD’nin Los Angeles Kenti’nde önceki akşam düzenlenen törenle açıklanan 52. Grammy Ödülleri aday listesinde bu yıl R&B yıldızı Beyonce, yılın en iyi albümü ve en iyi şarkısı kategorileri dahil toplam 10 dalda aday gösterildi.

Haberin Devamı

BEYONCE FOTOĞRAFLARI

Country şarkıcısı Taylor Swift 8 dalda aday gösterilerek seksi şarkıcıya rakip oldu. Hip-hop grubu Black Eyed Peas ile sekiz yıl aradan sonra albüm yapan R&B şarkıcısı Maxwell ve rap şarkıcısı Kanye West 6 dalda aday gösterildi. David Guetta, Jay-Z ve Lady Gaga 5’er; Colbie Caillat, Michael Giacchino, Kings Of Leon, John Newton, RedOne, Bruce Springsteen, T-Pain, ve Keith Urban ise 4’er dalda aday gösterildi.    

Lady Gaga rakip oldu               

Yılın en iyi albümü ketagorisinde, “I Am ... Sasha Fierce” ile Beyonce, “The E.N.D.” ile Black Eyed Peas, “The Fame” ile Lady Gaga, “Big Whiskey And The Groogrux King” ile Dave Matthews grubu ve “Fearless” ile Taylor Swift yarışacak. En iyi şarkı dalında Lady Gaga’nın “Poker Face”, Maxwell’in “Pretty Wings”, Beyonce’nin “Single Ladies (Put A Ring On It)”, Kings Of Leon’un “Use Somebody” ve Taylor Swift’in “You Belong With Me” adlı şarkıları aday gösterildi. 52. Grammy ödülleri 31 Ocak 2010’da Los Angeles Kenti’ndeki törende sahiplerini bulacak.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!